Megfázott a 2 hónapos Babókám - mit adjak neki? Hársfateát? (tudásbázis)
Az én babám is k.b. ennyi idős,nekünk a doktornéni csipke bogyó teát,és cebion cseppet ajánlott,ez babáknak való c-vitamin!
Oscilococcinum homeopátiás. remélem jól írtam :)
Szerintem ne adj neki semmilyen teát én inkább először a homeós cuccokkal próbálkoznék.
A hársfát most még semmiképpen ne add neki-nagyon megterhelheti a szivet-és később is csak óvatosan vele!Inkább a gyógyszertárba kérjél valami homeopátiásat, vagy van babatea csipkebogyóval, lehet, hogy az is elég.
Homeopátiás készítményt lehet kapni a patikában és
javaslom a C-vitamint ezt vény nélkül megkapod!
Ha csak nathas de nem lazas, nem kohog szerintem semmit ne adj neki, szepen legyuri majd a kis szervezete. Ha szoptatod te egyel tobb C vitamint, atmegy az anyatejjel. 2-3x 200 mg-ot naponta. En nem teaztatnam, inkabb te igyal gyogyteakat, a szukseges hatoanyagok a tejcsiben benne lesznek. Nekem 3 hetesen volt nathas a kicsi, gyorsan elmult, pedig nem kapott semmit.
Nagyon szépen köszönöm!!!!!!
De ti is nagyon szépek vagytok ám!!!!!!
Így már beugrott,hogy mintha mondott volna valamit a védőnőm a kamillával kapcsolatban.Nekem ez csak az első tippem volt,mert hála égnek csak egyszer fordult elő,hogy beteg volt a kicsim,de akkor mi csipkebogyót ittunk(királyi többes) a c-vitamin miatt.Nekem nem nagyon fogadta el a teát,inkább cicizett,mert ahogy már előttem is páran írták,nekem is azt tanácsolta a védőnő,hogy minél többet tegyem mellre.
De remélem mára már kicsit okosabb lettél és voltatok orvosnál is,mert az a legtuttibb,amit ő mond.:)))))
Am, csak egy észrevétel...nagyon szép a manód:)
Nem, én azt nem mondtam, h az egész szervezetre.Borzi jól mondja, h a nyálkahártyát szárítja,és a bőrt.
Én is olvastam olyat valahol, hogy állítólag a nyálkahártyára szárító hatással van. De hogy az egész szervezetre, olyat még nem.
Miért szárítja ki a kamilla tea????Ezt most hallom életemben először!
A kamilla tea kiszárítja, de a hársfa jó.Én mindíg azt adtam a lányomnak,kutya baja nem volt.
Doki? Valahogy,én mindig őt kérdezem.
köszönöm Nektek a gyors választ :)
Ha szoptatod, akkor tényleg semmit. Azért nagyon figyeld, nem rosszabbodik-e az állapota, nemlázasodik-e be, illetve elég tejcsit fogyaszt-e!Ha úgy látod, hogy nem, azonnal vidd orvoshoz!
Egyébkénta hársfatea a legjobb ilyen esetben, de ilyen piciknek még nem nagyon szokták adni.
Attól függ szopizik vagy nem. Ha szoptatod, akkor ne adj Neki semmit, csak sűrűbben tedd cicire. Ha nem szopik, akkor jó a hársfatea. Szerintem.
Valamint a védőnőm nekem azt mondta sós vizet próbáljak meg párologtatni mellette,mert az megöli a bacikat.
Az jót tesz neki mindenféleképp ha esetleg hasfájós akkor is. Enyhén cukrozva. Én is már régóta ezt adom neki és gyorsan elmúlik.:-)
Szerintem kamilla teát,gyulladás csökkentő és ha elfogadja egy kis citrom levét próbáld meg belecsempészni.Valamint nekem Cebion cseppet ajánlott a gyermekorvos.
De azért holnap mutasd meg neki is.
Megfázott a 2 hónapos Babókám - mit adjak neki? Hársfateát?
További ajánlott fórumok:
- Akiknek még sosem volt pozitív teszt a kezükben, de sosem adják fel!!! :)
- Milyen filmet ajánlotok, ha az ember betegen (lázasan, megfázottan) fekszik otthon?
- Hogyan kössem le a babókám?
- Szegény lányom nagyon megfázott, mennie kell suliba, bár...
- Mit tegyek, ha megfázott a három hetes kismacskám?
- A macskám tüsszög, köhög, nem eszik, talán megfázott? Mi a véleményetek, mi baja lehet?