Még nem volt szex... Mi lehet a baj? (beszélgetés)
Ez jobb hír, mint minden más találgatásunk! :DD
Vezesd hát be az életbe ! :DD
Sajnos a mai fiatalság , lányok is szégyellik a fiúk egojáról meg aztán beszélni. De bevallotta, azért ehhez kellett a bátorság , lássuk be! :)
Háát képzeljétek... a hétvégén ugye megint témánál voltunk ... na lényeg a lényeg, hogy hosszas huza-vona után bevallotta, szűz még!! Nem is tudtam hirtelen mit csináljak, majdnem otthagytam a francba :@@
Nem ez a dolog zavar, (illetve azért valljuk be 23 évesen ki akar maga mellé egy szűz fiút??), hanem az a sok mese amit kitalált... Még akkor is ha csak azért találta ki, mert szégyelli a dolgot, honnan tudjam ezek után, hogy mit mond őszintén és mit nem?? :(
Akad...:D
Na,ne csináld! Lassan már magamnak is gyanús leszek!:DD
Nem-nem! Rosszul fogalmaztál!:) Segítek! Ilyenkor azt kell mondani,hogy "Ő minden pénzt megér!!":DDD
Így a helyes!!;)
Bocs, de olyan aranyos ez az "algahím"! Tumom, hogy elütés, de mégis...
Azért a mesék nem mindig igazak ám!!!
Nem kell mindent elhinni!
Egészen más dolog csinálni, mint mesélni róla!
Azt még nem próbáltam, de nem is fogom.:)
Még hivatásossal sem volt dolgom, pedig olcsóbb, mint az itthoni.:D
:))))
Azt el sem tudom képzelni, hogy emberek fizetnek is ilyenért:))
Engem sem az eszem irányított akkor.:)))
Amúgy egyszerűen csak technikai megbeszélés volt, hogy mi lesz legközelebb.:D
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek lehet normális párkapcsolata egy olyan nőnek, aki nem tudja élvezni a szexet?
- Szerintetek mi lehet az oka annak, ha egy nőtől a pasik tartósan CSAK szexet akarnak és nem kapcsolatot?
- 1 óra szex után sem volt orgazmusa a barátnőmnek. Mi lehet a baj?
- Tíz éve nem volt szexuális kapcsolatom, most 33 vagyok, lehet, hogy gond lesz újra?
- Szúr a hasam és fehér folyásom van, voltam dokinál, írt kúpot meg antibiotikumot. Lehet a kezelés alatt szexuális életet élni?
- 12 napja nem szexeltem. Lehet, hogy rossz kezdés volt 1-jén...