Szúr a hasam és fehér folyásom van, voltam dokinál, írt kúpot meg antibiotikumot. Lehet a kezelés alatt szexuális életet élni? (tudásbázis)
A kúp nem, viszont a petefészekgyulladásod hatással lehet a menzeszre.
Nem.
Persze ez az én véleményem, nem muszáj betartani
Jobbulást. :)
NEM!
Először gyógyulni kell. Majd ha az orvos egészségesnek nyilvánít, akkor folytathatod a nemi életet...
Persze óvszerrel?...
neharagudj de te minek is irsz egyáltalán ha csak blamálni tudsz??a sértegető megjegyzéseid tartogasd a párodnak ne másoknak!!KÖSZI!!!!
Hülye egy kérdés ez, bocsánat. Persze, hogy nem.
Ami meg a kúp használatát illeti, meg kellett volna kérdezni a dokit. Azért van... :-P
épp most mondtam a barátomnak
Nem kerdezted meg az orvostol, hogy mi a bajod? Peldaul lehet a parodnak is szednie kellene a gyogyszert, mert talan elkapta toled vagy te tole.
Akkor menj el hozzá mikor vége van a menzeszednek.
nem csak kérdezte,h mikor volt utoljára sex meg,h állandó-e a partnerem,meg ellenőrzés egy hét mulva,de ha még akkor is meglessz a menzeszem akkor hogy vizsgál??
Ha antibiotikumot és kúpot is írt a dokid, akkor fertőzésed van, ilyenkor tilos a szex, lentebb említette is kis@kata...
Addig szedd a gyógyszert, amíg tart.
Gondolom Klion-t és Tinidazol-t kaptál, ha jól tudom a betegtájékoztatón szerepel, hogy nem lehet a "kúra" alatt szexelni.
A dokid nem tájékoztatott?
Minden képen mind a két félnek kell szedni a gyógyszert csak úgy ér valamit. Ha a párod nem szedi nincs értelme mert vissza fertőz. Ugyanis amikorra előjönnek a tünetek addigra mind ketten fertőzödtek letettek.Erre általában a Sumetrolimot, Kliont szokta fel írni a Kliont kupban is de már vannak más gyógyszerek is biztos.
meg vasárnap kell,hogy megjöjjön akkor is szedjem a kupot??
Bocs! Azt hittem az a helyzet, de akkor a dokinak csak mondtad volna, mert akkor ő mondja meg milyen antibiotikumot használhtsz!
Előbb várd meg, míg meggyógyulsz utána mindent bele! :)))
Ne szexelj, mert fertőzhetsz. Várd meg, amíg elfogy a kúp, meg a gyógyszer.
Szerintem ha a párod tudja,hogy fertőzésed van akkor ő sem akar szexelni.
Én nem szexelnék a helyedben.Ha kúpot és gyógyszert is kaptál akkor valószínűleg gombás fertőzésed van.Azt pedig elkaphatja a fiúd is és megkezdődik a jó kis ping-pong oda vissza!És szerintem fájna is...Azt a pár napot csak kibírod valahogy.Nem?
sajnos mostmár nem várok babát
ma kaptam a kupot este kell feltennem és lehet-e sex kup előtt??de vasárnap kellene,h megjöjjön!!Lehet-e a kup kihatással a menseszemre??
Csak nem a szexre gondolsz?!
Babát nem vársz? Nem ezért kérdezed?
Mármint szedd a gyógyszert? Meg használd a kúpot? Szerintem igen!
Mit csinálhatsz-e?Nem egészen értem...
Vannak néha szurásaim meg fehér folyásom voltam dokinál irt ki kupot meg antibiotikumot!!Szerintetek csinálhatom-e?
További ajánlott fórumok: