Még nem is ismerem, de már érzek iránta valamit (beszélgetés)
"13 éve leveleznek egymással"
Nem kapkodták el a találkozást :)
Levélbe zárt szerelem.
Lehet happy nem erre gondol,de ez is olyan témájú.
[link]
És ilyenkor mibe lehet beleszeretni? A stílusába? Szavaiba? Vagy mibe? Érdekelne..komolyan....
Most nem tom, de ha eszembe jut, leírom.
Jaaaa, azt a filmet én is láttam. 😊
😄😄😄😄
Úgy nevetnék hangosan, de nem lehet.
Persze, hogy nem. Mivel hangos levél nem létezett :) Az csak a találkozáskor derült ki. Nyilván kellett a személyes találkozás is, de a kapcsolat addigra már folyamatban volt, mert levelezés közben egymásra hangolódtak.
A kinézet kiderülhetett, ha küldtek egymásnak fényképet.
És nyilván nem minden levelezéses vonzódásból lett házasság, de volt, amelyikből lett. Százalékos arányt nem tudok mondani... De a kérdésre, hogy létezhet-e ilyen, feleltem.
És ezekben a nem legenda esetekben mindig pontosan tisztában volt vele mindkét fél, hogy hogyan néz ki a másik a való életben? Milyen a hangja, hogyan beszél, stb.
Mondom, hogy több olyan kialakult szerelemről olvastam (hiteles, nem legenda), ami levelezéssel kezdődött és úgy szerettek egymásba, még a személyes találkozó előtt. Egyébként most is van ilyen, ami e-mailen kezdődik, és szerelem lesz belőle még a találkozás előtt, annyi a különbség, hogy e-mailben intenzívebb kapcsolat lehetséges, hiszen azonnal megkapja a címzett, levélben viszont lassabban bontakozott ki, mivel eltelt valamennyi idő két levél között.
Nem tudom. Én csak a topikban feltett kérdésre válaszoltam.
Vicacica te egy nagyon ostoba nő lehetsz...:XD
És mi van azzal a pasival, akivel augusztusban beszéltél utoljára?
..,
pont pont vesszőcske készen van a fejecske
Csak màsmilyennek képzelte el a pasi az àlomnőjét így kicsinek bizonyult az esküvői meglepi ruha..
Persze. Az esküvôn találkoztak elôször.
Aztán ásó-kapa-nagyharang.
Régen is volt már ilyen, hogy valaki nem ismerte a másikat, és már érzett iránta valamit? Ez izgalmas! Leírnád, hogy ez hogy zajlott? (Ugye, amikor még internet sem volt.) Én is élem már akkor, de velem nem történt ilyen csoda! Ez izgi! :)
A való életbe "testbeszéddel" :)
Te a való életben is morze jelzéssel kommunikálsz, vagy csak itt a fórumon?:D
Te tudod az előzményeket is? :)
Szerintem létezhet. Mikor nem volt internet, se telefon, sokan így ismerkedtek, és nemegyszer lett belőle szerelem meg élethosszig tartó házasság. Miért ne lehetne ilyen most is?
Én voltam így és azóta is férjnél vagyok :)
Ez lehet hogy egy új hoxa játék. Ilyen nyomozós. Így csepegtetik az infókat ;) :)
Szeretek hozzászólni a fórumaihoz.
Mindig tudom a helyes választ és még írnom sem kell sokat:D
További ajánlott fórumok: