Az ego játéka ez, vagy tényleg érzek iránta valamit? (beszélgetés)
Szerintem féltékeny vagy. Amíg játszadoztál vele, úgy érezhetted, hogy bármikor tiéd lehet. Most, hogy rájöttél, bármikor elvihetik, kapnál utána két kézzel.
Bocsi, így látom :)
Nem a kérdéssel hanem a hátsó szándékoddal...
Remélem is hogy az esze a helyén van!
Tudjátok számomra furcsa ez ami köztünk van. Vagy lehet nem is furcsa :D
Ha találkozunk érezhetően zavarban vagyunk. Aztán pár hete az egyik összejövetelen én nem láttam őt, simán elsétáltam mellette mert nem figyeltem. Mire ő megfogta a karom és mosolyogva köszönt, hogy ő is itt van. Aztán később meg már csiccsentett állapotában odaült mellém, de én már akkor készültem haza.
Leült, én meg felálltam.
Szerintem csak az ego ..
Addig nem foglalkoztatott míg meg nem láttad a képet.
Még nyáron randiztam párszor egy pasival. Ő kezdeményezett nálam, én úgy igazán nem is akartam eleinte. Aztán volt 3-4 randink, ami jó volt, de semmi nem történt köztünk. Se csók, se semmi. Majd megszakadt a kapcsolat. Gyanúm szerint a volt nője visszajött nála a képbe, vagy rájött hogy nem azonos szinten pörgünk. Néha összefutunk összejöveteleken, úgy havonta 1-2 alkalommal, dumálunk mint távoli ismerősök, néha csak köszönünk. Azóta ismerkedtem már másokkal, de egyikkel sem tudtam úgy nevetni és dumálni mint vele.
Nemrég volt a névnapja, és a volt párja egy közös képpel köszöntötte. Hát ez engem fejbe vágott :D
Nem értem mi lett velem, hiszen az elmúlt hónapokban másokkal is találkoztam, most meg csak rá gondolok.
További ajánlott fórumok:
- Hogyan mondjam el neki, hogy semmit nem érzek iránta?
- Még nem is ismerem, de már érzek iránta valamit
- Legszívesebben elmondanék neki mindent amit iránta érzek,...
- Tényleg van olyan hogy, " 6. érzék"?
- Tejfehérje érzékenység miatt tényleg ígényelhetek magasabb családipótlékot?
- Melyik a tényleg bevált fehérítő fogkrém, ami nem okoz érzékenységet használat után?