Hogyan mondjam el neki, hogy semmit nem érzek iránta? (beszélgetés)
Szerintem minél szàrazabban és ôszintén megmondod neki, hogy semmit nem érzel irànta annàl kônnyebb lesz kezelni utàna a fejleményeket. Ha kifejezed egyûttérzésedetcsak hosszabbitod a lelki vàlsàgot.
szoval mindkettôtôk érdekében jobb a szàraz és ôszinte hatàrozott "semmit nem érzek".
aztadurvaéletbe...
nem gyenge...
Nem semmi!!!
Figyelj oda kicsit jobban,mert minden pasi átvág!!!:(
hoppa, most elakadt a szavam.
De vegulis mindegy, vege, nem akartad, hogy fajjon neki. Nem faj neki, a tobbivel meg szamoljon el a Joistennek vagy a lelkiismeretenek.
A kérdésedre,így úgy is fájni fog neki,igaza van a többieknek,minél keményebb vagy annál jobb,állj elé mond meg neki nem vagy szerelmes,neked ez kevés és még fiatal is vagy és ennyi.
Én tuti ezt fogom tenni,ha még is úgy döntenék.
Ja épp nálam is ez a szitu,nem vagyok épp szerelmes....pedig lenne kibe....folyton meg kérdezem tőle,hogy te boldog vagy e? a válasza igen....az én válaszom pedig az,hogy nem.
Azt hiszi minden rendben megy,pedig egyre rosszabb pedig csak fél éve lesz lassan félek,hogy később meg fogom bánni.
egy szakítás sosem kellemes,de egy kapcsolat,ami már nem ér semmit,az még rosszabb..
én is vacilláltam,hogy hogy mondjam meg..vártam az alkalmas időpontot..de erre sosincs alkalmas időpont...
aztán egyszer vettem egy nagy levegőt és megkérdeztem,hogy boldog-e még ebben a kapcsolatban..azt válaszolta:-elvagyok..
és akkor mondtam meg neki,hogy nekem ez kevés,mert én is csak azt látom,hogy elvan...
és akkor mondtam neki,hogy ennyi..mert nekem ennél több kell....
persze jöttek az ígéretek...de nem hatott meg...
úgyhogy bátorság:)
jobb lesz utána,majd meglátod....
másfél... tény.
A lényeg, hogy a kedves segítségkérőnek úgy kell gondolkoznia ebben a helyzetben, ahogy azt fordított esetben ő is elvárná. Hisz írta, hogy már tapasztalta a másik oldalról ezt, hogy milyen érzés, így ebből a tapasztalatból merítsen erőt, és minden rendben lesz. :)
Tényleg nagyon egyértelműen kéne elmondanod.
Meg persze gyorsan. Szerintem mindenki került már hasonló helyzetbe.Sajnálatból nem maradhatsz
vele.Neki se jó a bizonytalanság.
".Az a baj,már mondogatta sose akar elveszíteni"
ezt ugy hivjak, hogy erzelmi zsarolas.
Ezert is nem erdemes huzni a dolgot, ha biztos vagy magadban.
Na jó de itt években beszélünk!!!
Én mindig finom és nőies voltam-e téren! :)
További ajánlott fórumok:
- Már nem érzek semmit. Azért tartsuk meg az esküvőt...
- Még nem is ismerem, de már érzek iránta valamit
- Az ego játéka ez, vagy tényleg érzek iránta valamit?
- Legszívesebben elmondanék neki mindent amit iránta érzek,...
- Mit tegyek, ha túlvagyunk 2 találkozáson, de semmit nem érzek?
- Már csináltak CT-t, nem találtak semmit, de azóta érzékeny lettem a jódra. Megint mennem kellene CT-re. Így is meg tudják csinálni?