Legszívesebben elmondanék neki mindent amit iránta érzek,... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
A világ leg higgadtabb emberének tűnik de van a (gyönyörű) szemeiben valami ami az ellenkezőjét mondja...valami nyugtalanság, amit nem akarok a legrosszabb formájában megtapasztalni, mert onnantól tényleg nem lenne értelme semminek 😥
Különben meg külsőre - ahogy az USA-ban mondanák - teljesen "out of my league" 😥
Mikor egyszer a rendelő várójában ültem, egy öreg (80 körüli) nénit kísért ki, akinek a férje kint ült a váróban. Beszélgettek valamennyit és a bácsi hálásan, könnyes szemekkel mondta neki: "Köszönökm, Doktor Úr, amit a feleségemért megtesz"
Szóval igen... ennyire "kedves ember" ahogy fogalmaztál.
Köszönöm! :)
Majdnem eltaláltam :D
Ez az.
A hivatása stimmel, orvos . De a szövettanhoz semmi köze, ő egy teljesen más "történet".
Ha kiderül, hogy nagyon beteg vagyok, legalább nem fog kiosztani ha elmondok neki mindent (persze belül biztos dühös lesz) és főleg, megnyugszik a lelkiismeretem, hogy elmondtam neki...
Egyébként minden betegével tök normális, kedves és türelmes, erről "híres" is... Velem viszont a legutóbbi találkozásunkkor majdnem barátságtalan volt (anélkül hogy udvariatlan lett volna) ... Megsejthetett valamit vagy már rá is jött, ki tudja...
Nem értem, ha ilyen jellem, akkor hogy lehetsz bele szerelmes. Csak azért mert jól néz ki? A rossz szövettan sem jelenti azt, hogy holnap már nem kelsz fel. Vagy a sajnálatár számítasz
Gondolom orvos az illető...
Köszönöm a kedves szavaid, de a helyzet sokkal bonyolultabb.
Valamelyik nap olvastam egy cikket egy nőről, aki 20 éves házasságnak vetett véget, mert beleszeretett a kollégájába. Viszonzatlanul, és soha nem mondta el neki. Mégis elvált a férjétől. Hasonló helyzetben vagyok én is.
Ő nem a kollégám, bár az lenne, de rosszabb... Annyi minden mond ellent annak, hogy valaha is legyen köztünk valami, hogy szó szerint csak akkor mondhatnám el Neki, ha a szövettan, amire jelenleg várok, nem mutatna ki "semmi jót" ... Akkor már mindegy lenne, felháborodhatna (Ő is és a "társadalom" is ami csak ítélkezni tud, de azt profi szinten), kiosztani úgyse merne, de megtudná amit már 4 hónapja nem merek elmondani Neki...
Mond el, a bizonytalanságnál nincs rosszabb, a lelkedet mérgezed a hiú illúziókkal.
Lehet fájni fog, sőt, ha szeretted, nagyon fog fájni, de túl leszel rajta, nem szenvedsz.
Egyet jegyezz meg, aki nem szeret, sose szenvedj miatta!!