Új funkció az iwiw-en: megjelölhetem, honnan ismerem az ismerősömet. Azt lehet látni, hogy ő jelölt-e meg valamit? (tudásbázis)
Igen-igen!-
... így van, nem nézik az IWIW-et, nem tudnak mindenkiről mindent.
Jobb is ha páran ezt gondolják:)
Hát, igen.. Olyat is hallottam, hogy a cégeknél, mielőtt fölveszik az embert megkuksizzák.
...habár, emlékszem, mikor anno a főnököm mondta, hogy föl akar venni egy csajt, mi meg ugrottunk az iwiwre csekkolni! :D Sok mindenre jó!
NEm akartam írni...de nyílt titok mire/miért van az IWIW.
khm:)
NA igen, a legjobban az idegesít, amikor fix dolgot nyomnak az orrom alá!
Itt legalább dönthetünk:)
én nem jelölöm be, honnan ismerem az illetőt.
a legdurvább a "jártunk" kategória
Kapsz róla értesítést, de nem kötelező jelölnöd (mármint elfogadnod).
Nekem nem tetszik amúgy:)
Értem, köszi. Tegnap vettem észre ezt a funkciót, amikor visszaigazoltam valakit, hogy ismerem, erre felajánlotta, hogy jelöljem meg, honnan ismerem. És még azt is meg lehet jelölni, hogy ki lássa ezt (hogy honnan ismerjük egymást). Ezért kérdeztem.
Köszi.
Holla!
Éppen most néztem. És be lehet állítani a kapcsolat címkék láthatóságát: publikus, csak ismerősök, közös ismerősök.
További ajánlott fórumok:
- Egy ismerősömnek azonnali pénzügyi segítségre lenne szüksége
- Miért olvasok rengeteg mellékhatást az oltásokkal kapcsolatbam, de egy ismerősömnek sincs semmi baja ?
- Egy ismerősöm furcsa módon szeretne szülővé válni, milyen lehetőségei vannak?
- Egyik ismerősöm az újszülött babájának a Daevon Dante nevet adta. Te megtennéd ezt a gyerekeddel?
- Miért akadt ki ennyire az ismerősöm? Jogos volt részéről, hogy azóta rám se bagózik?
- Mennyire normális, ha az egyik ismerősöm heti 2-3 alkalommal velem jön haza, de soha nem akar fizetni?