Meg lehet bocsájtani egy megcsalást? Lehet újra hinni, bízni? (beszélgetés)
Ez közhely...az ember változhat,es van amikor egy félrelépés téríti észre,mit veszíthet....
soha,mert aki egyszer megcsal az tobbszoris megfog.
Azt hiszi azt jelenti, hogy a word szerelmes belé :D
A verseid Uhrin Benedek színvonalán mozognak. van egy ismerős srác, imádja a trash kategóriát, neki szoktam bemásolgatni. Úgyhogy köszönd meg, hogy népszerűsítelek.
Direkt kikapcsoltam.nekem senki nem határozhat meg semmit.Felnőtt vagyok,nem nő:-) :-)
Aha,lebuktál!
Titkon olvasod a verseim. Is?! Nahát...:-)
Nem vagyok én lektor,amúgy.:-)
Lehet nem tudja, miért van piros hullám néha a szavak alatt:)
Nix szükségem csajozásra,annál inkább lenne nekik rám,ellenőrzheted állításom:-)
Ne kamuzz,ha olyan uncsi lennék,nem csapnál le rám, mihelyst írok.:-) Ezt látják mint mz /x kolléga is.
Ne tévesszen meg,h.érthetően írok,hisz nők a többség,még belepistulnának mire felfognák:-)
Felteszek már egy verset, ertelmeznetek.Díjat is tűzők ki neked külön:-) :-)
Belőle semmit :) De mégis, legalább a word helyesírás ellenőrző funkcióját használja, ha máskor nem akkor a "verseinél"
Hát világosítsd föl, mire vágysz, mit hiányolsz néha belőle XD.
Érdekelt, de az, hogy kedvelem, túlzás. Nagyon egyszerű pasi, előadja itt a romantikus költő-filozófust és ezzel próbál csajozni. Unalmas sajnos :)
Szerintem te kedveled Dewit:))
Ugyan idézd már. Ha hazudsz úgy tedd, hogy ne bukj le.
Bingó:-)
Valahol épp írta:-) :-)
Nem, nekem a gondolkodó férfiak jönnek be, a kliséktől rosszul vagyok.
Jaj bocsi elnéztem, azt hittem nekem írtad, amit dewinek szegeztél:D
Ki mondta, hogy én kérném meg a kezed??:D
Egyébként gondolom neked az egyszerű gondolkodású férfik jönnek be:)
Ja, rájöttem, mi a "verseid" stílusa. Trash-líra. Adasd ki, Uhrin Benedeknek is voltak rajongói.
Amúgy Ferenc Jóskát kétlem, akkor még komolyabban vették az iskolában a helyesírást.
Eddig azt hittem a Rákosi-érában születtél, de a szöveged alapján minimum Horthy.
Azért nem kellett volna elárulni,hogy kipróbáltál....mostmár én is elmondom,megsértődtél,mert a hetedik nemjőtt össze reggelig, hiába erőltettük.De nem tehetek róla,hogy nem voltál elég vonzó abban a fekete schlafrokkodban.Pedig mondtam jóelőrre,a fehér a kedvencem.:-)
Egyértelműen, de a párom tudja, mi erről a véleményem. Ebben a kérdésben nem lehet kompromisszumot kötni, így a nem az erősebb.
Ha valaha férjhez mennék férfit választanék, így eleve kiestél. Ráadásul gerontofil se vagyok.
Nekem volt már nőstény macskám is, és amikor tüzelt, ő szaladt a fiú macska után. Mert elszaladt, amikor meglátott.
Szerintem azt kevés pasas viselné el ha a nők úgy viselkednének, mint a természetben a nőstény állatok egy része, gondolok itt pl a macskákra ahol a kandúrok szépen kivárják a megverekedett sorukat, hogy végre a nőstényhez jussanak, mondjuk aznap ötödiknek :DDD
A nők meg főleg, mert sokkal inkább ösztönlények:)))
Mi is állatok vagyunk, csak mi elneveztük magunkat embereknek, mert 2 lábon járunk, de attól az ösztönök nagyon is hasonlóak az állatokéhoz.:) (emlősökhöz)
További ajánlott fórumok: