Még el se kezdtem dolgozni az új helyemen, de már most... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
8. semleges
ma 07:43
Mi újság veled?
7. semleges
jan. 6. 08:54
Tanulj olyat amit szeretsz. Hány éves vagy?
6. globus
jan. 5. 22:12
Ez baj.
5. Ágio8405
jan. 5. 21:29
Mi lenne amit szeretenél, de abból megélni nem lehet?
4. Érdekes73
jan. 5. 14:56
Mit kell csinálni ?
3. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 2. - Semleges)
jan. 5. 12:22
A korábbi helyen is az volt gyötrelmes. Amit szeretek csinálni abból megélni nem lehet, szóval marad a szokásos azt se tudom mit kell csinálni-mondig új sz.r jön szembe tipusú munkahely. Egyetlen jó lesz benne, hogy nem kell senki pofáját bámulnom. A 1. pár hetet kivéve ami alatt vagy a mentö visz el vagy kirúgnak mert a gyerekemet haza kell hoznom az iskolából ès nem este 6-kor. Sajnos nincs bentlako vagy pár utcára lakó "mamika" segítségem, viszont egy olyan emberrel lakok együtt aki fogyatekos módjára nem fogja fel, hogy ha 5-ig dolgozok nem tudok a gyerekért 6 kmröl odamenni az iskolába a pesti forgalomban ha 17.30-ig van napközi ... Nem fogjuk "megoldani" szóval majd legfeljebb kirugnak de persze azért is ÉN leszek a hibás nem ö aki betegen (pszichiátrhez járok, nem sok sikerrel, gyógyszereket szedek) is engem hajkurászik dolgozni mert utálja, h neki is 8 órában kell dolgoznia egy hasonloan szuper helyen... Már felmerült a leszázalékolás is de akkor már másnap kirakna az utcára mert "nem lenne hasznom" vagy hallgathatnám az ÉNkeresemapénzt" szónoklatot... Közben amit keres abból megélnénk böven.
2. semleges
jan. 5. 06:02
Keress olyat amit szeretsz. Mert ez így nagyon gyötrelmes lesz.
jan. 5. 06:02
További ajánlott fórumok:
- Elkezdtem dolgozni a Lidl-be! Kinek mi a tapasztalata/véleménye a Lidl termékeiről a dolgozókról... stb.?!
- Reggel 6-ra járok dolgozni, már most lefordulok a székről...
- Novemberben jár le a GYED-em, vissza akartam menni dolgozni, de nem már most mondták, hogy nem vesznek vissza. Mit tehetek?
- Gyedet kapok, most lehet mellette dolgozni?
- Akik mostanában szeretnének GYES mellett dolgozni! Hogyan tovább!
- Bárki eljöhet a családból gyed-re? Én most igényeltem meg, de egy hónap múlva vissza kell mennem dolgozni. Folytathatja valaki más?