Meg akar csalni? Terhes vagyok. (beszélgetés)
Sziasztok! Hát, újra jöttem panaszkodni.
Megszületett a kisbabánk, egészséges, gyönyörű.
Sokat segít körülötte, nem lehet rá e téren panasz..
Viszont... Ne haragudjatok, a felismerhetősêg miatt nem mennék részletekbe, hogy kitől hogyan mit miért mennyit hallok...
Tudom, hogy azóta is jóban vannak, de barátinak tűnik a viszonyuk.
Olyan apróságokat tudok, hogy a párom azt mondja neki, hogy gondolt rá ekkor és akkor emiatt vagy amiatt.. ha épp egy olyan helyen járt, vagy épp más miatt eszébe jutott.. ezeket mondja neki..
Megint haza akarta vinni, bár a kettő között eltelt, mint látjátok jó pár hónap. De a lány ezt elutasította, hogy dolga van munka után..
Rengeteget nevetnek egymással, elvileg néha úgy viselkednek, mint az ovisok amikor tudjátok a fiúk huzkodjak a lányok haját.. mi már sajnos nem nevetünk annyit, mint régen... mindketten fáradtak vagyunk, viszont akkor eltud kedvesedni a hangsúlya amikor ezzel a lánnyal beszél...
Habár velem is szépen beszél...
Csak jól esik kiírni magamból, vagy ha meghallgattok.
Másoknak erről nem szívesen mesélek.
??????
Most ezt miért írod nekem?
Csak és kizárólag azért viheti haza, mert vonzódik hozzá? A párom a legkedvesebb ember a világon.
De tudom, hogy ez is onamitasnak hangzik.
Értem amit irtok.
A kapcsolatunkban ő az aki sokkal-sokkal szerelmesebb. Persze én is, de én nem úgy mutatom ki, mint ő.
Ezert is elképzelhetetlen számomra, hogy tényleg meg akarna csalni... Reménykedem, ő akarta jobban a babát. Én azért is mentem bele, mert tudtam, hogy ő biztonságot fog nyújtani..
Ja de azt hittek majd ha csinalnak par gyereket akkor megjavul a kapcsolat.
Ugyanez igaz arra amikor sokan azt hiszik hogy a hazassagtol javul meg a szar kapcsolat.
Ezert ennyi a valas meg a csonka csaladban felnott gyerek.
Miert jobb ha meg van nyugtatva es egy hamis vilagban el gyerekkel a hasaban?
Hat az biztos jobb ha azt hiszi minden oke a pasija meg mas nokre csorgatja a nyalat.
Te nem akarnad tudni ha megcsalnanak vagy meg akarnanak csalni?
Lehet az erzelmi intelligenciam nulla de hogy logikusabban gondolkozok az is egyszer biztos.
Te meg nem erted az ironaiat...
Egyertelmu hogy masban martogatja a faszija erre idjeon sirni ahelyett hogy a sarkara allna es megkerdezne ezt az egesz szitut. Sok no akkora hulye.
Bocsáss meg neki és engedd hogy mindne noben martogassa a farkat
Jo asszony mindent elnez
Nem jól hangzik. Miért kell kisérgetni a csajt?
Ahelyett, hogy sietne haza hozzád.
Beszélj vele, ne edd magad.
Sziasztok! Sajnos többen állítják, hogy a párommal közösen ment el a lány. Próbálta a lány hárítani, de a párom erőszakkal haza akarta vinni...
Nem tudom mit tegyek, sok pénz, terhes is vagyok. Egyszerűen nem merek borítani.
egy pasinak mi kell: üres zacskó, tele has..."
Jó szöveg :) de nincs az az üres üveg amiböl egy cseppet ne lehetne még kifacsarni
A fóruminditónak ajánlom hajtsa el a francba a pletkázót
Egész más szituban, egy ilyen pletykafészek szétbaltázott egy igen szükséges kapcsolatomat valakivel
jól mondod!
Csak ismételni tudom az axiómát:üres zacskó, tele has
Nem értek egyet ezzel!
A párok elenyésző százaléka lép félre a kapcsolatban, ha otthon rendben mennek a dolgok! A fiatalok körében még esetleg dívik a kíváncsiság, de később már inkább az elhanyagolt lelki, testi vágyak viszik rossz útra az embereket! A kommunikációs problémák pl. ! Sokan nem merik elmondani a párjuknak mit szeretnének az ágyban, vagy mit nem szeretnek! Ez alap lenne, de mégis sokan félnek beszélni erről!
Szexelj vele sokat és nem lesz energiája másra! Csábíts, incselkedj , flörtölj vele minden nap! Eszébe sem fog jutni máshoz menni ezekért a pluszokért!
Kár azon agyalni, hogy meg akar e vajon csalni! Felesleges negatív energia a babának a papának és főleg neked! Inkább legyél a társa, partner!
Az egészséges várandósságba is nagyon fontos a szex, edzésben tartja a testet és a lelket!
Köszönöm a megnyugtató választ! Semmi esetre sem szeretnék bolondot csinálni magamból.
Iszonyú kellemetlennek tartom amikor nők féltékenységből kísérgetik a párjukat, pláne, hogy semmi konkrétum nincs is a kezemben. Megalázó ez, mintha csak azért nem lépne félre, mert kísérgetem.
Légy óvatos ezekkel az ismerősökkel..a világ úgy működik,hogy a köztes hírnök sosem pontosan adja elő a szitut..vagy egy picit habosítja, vagy sokat sejtetően lecsíp belőle..te meg bedőlsz.
...innen a fotelből könnyű beleavatkozni más életébe, de én óva intelek, hogy hülyét csinálj magadból..a baba a legfontosabb...
Nem illik itt nyílvánosan ilyenről írni, de javaslom valamilyen kellemes trükkel vezesd le a férjed túltengő ...izé..tesztoszteron-nyomását...
Ami még az illembe belefér...lebegjen előtted, hogy egy pasinak mi kell: üres zacskó, tele has...
Ezt úgy oldod meg, ahogy akarod..figyeld meg, lenyugszik.
Ugyanezért kérdeztem itt meg.
Igazából megmondom nektek az őszintét, én nem vagyok benne biztos, hogy a lány akarna tőle bármit is. Mint írtam ismeri a családom, stb, minek kellene neki egy foglalt férfi akit otthon vár egy terhes nő?
A barátom meg annyira jószívű, rendes ember, sosem találkoztam hozzá hasonlóval. Inkább ez a "sajnálom, hogy most nem tudunk beszélgetni" meg, hogy kérdezi mikor dolgozik lett gyanús.
De abban is igazatok van, hogy sok emberrel van jóba az edzőterembe, barátai is lettek onnan.
További ajánlott fórumok:
- Mikor mutatható ki biztosan a terhességi teszten, hogy terhes vagyok?
- Elmondjam neki, hogy terhes vagyok?
- Nem tudtam, hogy terhes vagyok...
- Nem vagyok terhes, de ha mégis szeretném megkérdezni, hogy egy abortusz milyen? Fájdalmas?
- 27 éves vagyok, terhes vagyok, a párom nem akarja a bébit, én szeretném...nem tudom mit tegyek...
- Terhességi teszten nagyon halvány a csík. Terhes vagyok?