Medvehagymával ízesített pisztráng recept

2 db 25-30 dkg-os pisztráng
4 szál medvehagyma + a díszítéshez
olaj a sütéshez
Panírozáshoz:
1 ek kukoricadara
1 tk rozsliszt
1 tk őrölt pirospaprika
só
bors ízlés szerint
citrom
A Medvehagymával ízesített pisztráng elkészítési módja:
A pisztrángot alaposan megmossuk, citromlével meglocsoljuk. Sózzuk, borsozzuk, majd papírtörlőre helyezzük. A hasüregbe beleteszünk két-két szál medvehagymát, és a paprikás kukorica darába bepanírozzuk. Teflon serpenyőben forró olajon készre sütjük. Amikor megsült, papírtörlőkendőre szedjük, és salátával, citrommal tálaljuk
Kategória: Halas ételek receptjei
A receptet beküldte: ronka, 2016. okt. 4. 20:14
A medvehagymával ízesített pisztráng elkészítési módja és hozzávalói.