Meddig áll el a mélyhűtőben a csirkemell? (tudásbázis)
Én fizukor bevásárolok, és az összes húst lefagyasztom,van,hogy méh másik hónapra is marad.
Én úgy tudom fél évig lehet tárolni a husikat.
Hát nem tudom...halat, gyümölcsöt mi biztos sokkal tovább tároljuk (ugye nyáron leszedett, kifogott stb), a decemberi disznóvágásból is sokáig vannak husik, de semmi bajuk nem lesz!
Bár gondolom azért az 1 adag csirkemell gyorsan el fog fogyni:)
Köszi a választ!
5 hónapot?????? Én csak pár napig akarom tárolni, úgyhogy akkor az belefér bőven!
Sosem veszek több húst, mint amit fel is használok azonnal, ezért vagyok ilyen tudatlan ezzel kapcsolatban.
Mondtam a férjemnek, hogy hozzon 2 db csirkemell filét. Ez mindig 60 deka körüli szokott lenni, most 1,1 kg lett. Ezt egyszerre megcsinálni kettőnknek sok. Az egyiket ma megcsinálom, a másikat betettem a mélyhűtőbe. Ti szoktatok lefagyasztani csirkemell filét? Meddig lehet így tárolni?
Köszi a válaszokat!
További ajánlott fórumok:
- Ti mivel szoktátok a húst megtölteni?Most itt karajszeletekre, csirkemellre, amit aztán feltekerünk, összehajtunk, sütünk, rántunk?
- Süthetek egy tepsiben sertéstarját és csirkemellet?
- Milyen ételt készítsek csirkemellből?
- Puha rántott csirkemellet szeretnék sütni, azt hallottam, fokhagymás tejbe kell áztatni, de meddig? Mennyi ideig kell sütni? Egyéb tippek?
- Kínai cukkinis csirkemell-akár a kínai gyorséttermekben
- Meddig lehet a mélyhűtőben anyatejet tárolni?