Másoknak mintha könnyebben menne a fogyás (beszélgetés)
Ügyes vagy, gratulálok.
Nekem is lement már 5 kg.
A fehérjeport tarósan akarom enni. Évekig éltem porokon.
A változókor, meg a lazaság miatt jött vissza jó pár kiló.
De ennek most vége.
Lehet hogy TE nem vagy ehes (mert igy programoztad az agyad), de a szervezeted tuti ehezik. Ez amit leirtal nem tobb napi 600-800 kalorianal, es akkor meg mozogsz is.
Ahogy elkezdessz majd kicsit tobbet enni minden visszajon. Mert ugye nem akarsz hartalevo eltedben ennyit / igy enni?
Ja, es csak mondom, a fenyevok sem eheznek... legalabbis bebeszelik maguknak :/
Okés :D akkor :D
Majd számolj be, hogy sikerült. A fogyás is, meg a súlytartás is.
Egyáltalán nem éhezek.
Eliptikus taposon 30 percig, vibrációstréner használom 30 percig,szaunázok 3 naponta 1 órát.
Reggel-este fehérjepor, délben leves, uzsonna egy kefir.
Nagyon jól elvagyok vele, nem vagyok éhes.
Sziasztok!
Én 3 hónapot adtam magamnak 10-15 kg-hoz.
Május közepéig le kell adnom.
5 kg -már lement, aránylag "könnyen".
Reggeleire aktiv árpa formulát iszok, vacsorára szintén, ebéd leves.
Kondizok, vibrációsozok, kertészkedek, túrázok.
Attól még, hogy térfogatra sokat eszem, az energia közel sem annyi, ezért fogyok. Van egy naplóm, ha gondolod kopogj, és keresgélj, nem csak sütik vannak. :)
Persze, keményen edzek, egyébként még mindig 20 kilóval többel stagnálnék valahol messze. :D
De először akkor is kevesebbet kellene ennem hogy eljöjjön végre a súly tartós időszak!
12 szeretnék leadni
Küldenél pár süti receptet ami beválik?
Sajnos imádom a sütiket egyébkén ha a nasit elhagynám talán menne is.
Te tornáztál is?
Szia! Az én titkom, hogy nem fogyókúrázok :D Nem tudom mennyi a felesleged, de olyan étrendet kell kialakítanod, amitől a súlyod beáll az ideális tartományba. Tehát tudd tartani, élvezd, szeresd, és ne hiányozzon semmi. Ugyanúgy lehet sütögetni süteményeket, csak a hozzávalókon kell változtatni.
Fő kérdés amúgy, hogy azért találod magad mindig sütivel a kezedben, mert rossz a diétád, és a szervezeted ordít a szénhidrátért, vagy azért, mert nagyon szereted? Ha az előbbi, nem csoda, hogy rosszul haladsz.
Végülis mindegy melyik, normális étrend mindkettőre megoldás.
És igen, hiába mozogsz, az étrend a legfontosabb zsírégetés szempontjából. A kettő együtt működik, nem válthatod ki egyikkel a másikat. Majd ha súlytartó leszel, akkor. Eddig közel 40 kg-t adtam le, és rengeteget eszek, csak mást, éppen rizs nélküli rizskoch sül a sütőmben. ;D
Nem értem a torna részt a mondatban. Amiatt nem fogysz?
A fogyás 80-90 %-a a kaján múlik, nem a tornán. Mozoghatsz rengeteget, akkor sem fogsz fogyni, ha nem úgy eszel ahogy kellene. Azt, hogy hogy is kellene :D nos arra több üdvözítő út is lehet :D
Szerintem én a torna miatt nem fogyok mert azzal legalább szinten tartom a súlyom!
Unalom evés a legrosszabb dolgok egyike én is a képes vagyo rá.
További ajánlott fórumok:
- 2010 nyarára legyünk bombázók! (vagy legalább pár kilóval könnyebbek)
- Pécsi edzőpartnert keresek!! Ketten talán könnyebben neki állunk mozogni :)
- Bírom a hülyéket. Könnyebben azonosulok velük, mint az...
- A 4-es METRÓ átadásával könnyebbé válik az utazásod?
- Segítsetek! A túlsúlyos emberek ha elkezdik a diétát, tényleg könnyebben fogynak?
- 2 évesek déli altatását hogyan lehet könnyebbé tenni?