A 4-es METRÓ átadásával könnyebbé válik az utazásod? (beszélgetős fórum)
Ma kipróbáltam a 4-es metrót:)
Tényleg nagyon szép!
Vidékiként nem mondom, hogy nem érint, mivel felteszem, az én adóforintjaim is benne vannak. Hasznát mondjuk nem látom, nekem továbbra is óránként jár egy vonat...
A 7,5 km meg röhejes, biciklivel simán megteszek ekkora utat, nem hogy metró, amiben egymást érik szinte a megállók.
A képek alapján szép egyébként, de nálunk gazdagabb országok építenek olcsóbban, hosszabb vonalakat, igaz, puritánabb kivitelezésben, de az is működik.
Szerintem ha azt akartak volna, akkor logikusan tervezték volna meg az útvonalat.
Én szívesen használnám, ha pl. kivitték volna a Bosnyák térig, mert 15-20 perc alatt beérnék a belvárosba dolgozni. Így viszont macerás lenne bekeveredni a Keletihez, ami önmagában ennél hosszabb út reggelente és még ezután metrózni. Inkább maradok a megszokott útvonalamon, utazok 1 órát és messzire kerülöm a 4-es metrót.
Még Kelenföldről a Móriczig azt mondom egyébként, hogy van értelme, de onnantól szerintem semmi.
Tisztára egy belvárosi metró. A Kiskörúton pedig egymást érik a tömegközlekedési eszközök, szerintem sok értelme nincs...
Mi a 16 év?
2007-ben kezdték el fúrni az alagutakat.
Ez regenyes.
Egy kalkulator szerint 16 ev es 26 nap.
Egy kalkulalo szerint pedig 500 milliard forint es az elso 130-at mar akkor elvertek, mikor egy asonyomot sem haladtak.
Erdekesseg:
Hát nem is örültök annyira a metrónak??
Pedig jót akartak és könnyebb, gyorsabb utazást:DDD
Érdekes73
a gyereked véleményén jót nevettem a piramisokkal kapcsolatban:DD
Közben rájöttem, hogy miért így találták ki.
Aki a Rákóczi téren erkölcstelenkedik vagy bűnbe esik, az a következő megállónál feloldozást nyerhet:)
:)))
A Rákóczi tér után jön II. János Pál pápa tér...ez fantörpikus elnevezés lett valóban...
További ajánlott fórumok:
- 2010 nyarára legyünk bombázók! (vagy legalább pár kilóval könnyebbek)
- Pécsi edzőpartnert keresek!! Ketten talán könnyebben neki állunk mozogni :)
- Bírom a hülyéket. Könnyebben azonosulok velük, mint az...
- Másoknak mintha könnyebben menne a fogyás
- Segítsetek! A túlsúlyos emberek ha elkezdik a diétát, tényleg könnyebben fogynak?
- 2 évesek déli altatását hogyan lehet könnyebbé tenni?