Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Más is volt még ennyire folyton rosszkedvű, sírós és aggódós terhessége alatt? fórum

Más is volt még ennyire folyton rosszkedvű, sírós és aggódós terhessége alatt? (beszélgetés)

2018. febr. 9. 18:35
Szia. Nyugi. Nekem a 20. het elott jott minden fajdalom. Allandoan szurt a hasam. Aztan volt vagy 1 honapig fejfajasom minden reggel. Most vagyok 25 hetes, de minden visszatert a regi kerekvagasba es megint energikus vagyok. Most egy nagyot fejlodik a babad, ezert vesz el rengeteg energiat. Felesleges aggodnod, ha megerositettek, hogy minden rendben van. Sajat magadat stresszeled, ahelyett, hogy orulnel a babanak. Nekem a 18. heten cisztat talaltak a bababa, de meg is teljesen pozitivan allok a dolgokhoz. Mert nem lesz jobb semmi, ha idegeskedek. Csak nyugi. Ez egy allapot, amit el kell viselni a terhesseg alatt. Az pedig, hogy nem leszel a regi szules utan es minden igy marad, butasag. Lazits kicsit.
3. 31bc25d879 (válaszként erre: 1. - Rosalindaaa)
2018. febr. 9. 18:26

A minden napos fájdalmak nem normálisak. Még csak most vagy félidős. Mi lesz veled 10-12 hét múlva?

Örülj a babának. Azt írod nagyon vártátok már. Ne aggód túl!

Az természetes, hogy kicsit aggódsz, persze, ezzel mindenki így van. Mondd el az orvosodnak ezeket a tüneteket.

Nyugis, boldog és örömteli babavárást kívánok:)

2. kisj
2018. febr. 9. 18:09

Én nem éreztem ilyesmit egy percig sem.

Ne a nehézségekre koncentrálj.

2018. febr. 9. 17:27

Sokszor úgy érzem, nem bírom tovább. A 22. hetemben járok (első baba), és minden napom egy kínszenvedés. A második trimeszterben ugyan már csak ritkán van hányingerem, az étvégyam pedig a régi, de kaptam újabb fájdalmakat, amiket ismét nagyon nehezen viselek. Ezek például a fejfájás és a hátfájás. Nincs egyetlenegy olyan napom se, amely panaszmentes lenne. Az elmúlt napokban mások által is észrevehetően felgyorsult a baba növekedése, amire az én testem állandó izomfájdalmakkal és hátfájással reagál. Ráadásul mindehhez még hozzájárul az is, hogy folyamatosan azon aggódom, hogy ugye biztos minden rendben lesz-e, hiába erősítenek meg újabb és újabb vizsgálatok, hogy minden jó úton halad.

Amiatt is állandóan aggódom, hogy a szülés után biztosan elmúlnak-e ezek a kellemetlenségek, és újra a régi lehetek-e. Kimondhatatlanul hiányzik a régi, egészséges énem.

Sokat vártunk erre a babára, nagyon szerettük volna már, hogy legyen, de most, annak ellenére, hogy a vágyunk teljesülni látszik, nem tudok boldog lenni, mert sajnos csak a nehézségekre koncentrálok.

Érzett már más is hasonlót? Hogyan lehet ezen túllendülni, és örülni a rengeteg, mindennapos fájdalom ellenére is?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook