Más is volt még ennyire folyton rosszkedvű, sírós és aggódós terhessége alatt? (beszélgetős fórum)
A minden napos fájdalmak nem normálisak. Még csak most vagy félidős. Mi lesz veled 10-12 hét múlva?
Örülj a babának. Azt írod nagyon vártátok már. Ne aggód túl!
Az természetes, hogy kicsit aggódsz, persze, ezzel mindenki így van. Mondd el az orvosodnak ezeket a tüneteket.
Nyugis, boldog és örömteli babavárást kívánok:)
Én nem éreztem ilyesmit egy percig sem.
Ne a nehézségekre koncentrálj.
Sokszor úgy érzem, nem bírom tovább. A 22. hetemben járok (első baba), és minden napom egy kínszenvedés. A második trimeszterben ugyan már csak ritkán van hányingerem, az étvégyam pedig a régi, de kaptam újabb fájdalmakat, amiket ismét nagyon nehezen viselek. Ezek például a fejfájás és a hátfájás. Nincs egyetlenegy olyan napom se, amely panaszmentes lenne. Az elmúlt napokban mások által is észrevehetően felgyorsult a baba növekedése, amire az én testem állandó izomfájdalmakkal és hátfájással reagál. Ráadásul mindehhez még hozzájárul az is, hogy folyamatosan azon aggódom, hogy ugye biztos minden rendben lesz-e, hiába erősítenek meg újabb és újabb vizsgálatok, hogy minden jó úton halad.
Amiatt is állandóan aggódom, hogy a szülés után biztosan elmúlnak-e ezek a kellemetlenségek, és újra a régi lehetek-e. Kimondhatatlanul hiányzik a régi, egészséges énem.
Sokat vártunk erre a babára, nagyon szerettük volna már, hogy legyen, de most, annak ellenére, hogy a vágyunk teljesülni látszik, nem tudok boldog lenni, mert sajnos csak a nehézségekre koncentrálok.
Érzett már más is hasonlót? Hogyan lehet ezen túllendülni, és örülni a rengeteg, mindennapos fájdalom ellenére is?
További ajánlott fórumok:
- Mennyire megbízhatóak a terhességi gyorstesztek?
- Számodra mennyire elítélendő 42 évesen terhességet vállalni?
- Valaki álmodott a terhessége alatt a szülés dátumáról? És mennyire volt pontos az álom?
- A One Minute Terhességi teszt mennyire megbízható?
- Mennyire megbizható a terhességiteszt?
- Szerintetek mennyire árt/használ a terhesség első harmadában a véradás a babának?