Mennyire megbizható a terhességiteszt? (beszélgetős fórum)
igen.nekem olyan volt mintha valaki egy labdát összenyomna-elengedne és ezt felváltva a hasamba, néha szúrt is keményedett is.
Én azért elmegyek holnap és talán egy kicsit többet tudok és megnyugszok!!:-))Néha még fáj a hasam mintha megjönne!!Ez elöfordulhat?
Nekem a 6. és a hetek heti uh volt hüvelyi utánna már csak hasi volt!:)
nekem a 12 hét előtt is hüvelyi uh-volt,és a szívhangot is azon lehetett hallani-azt hiszem még volt utána 1 vagy kettő uh az is hüvelyi volt-szerintem úgy közelebbről látják a babát.
Köszönöm:)
Igen valami ilyesmire számíthatsz!
Túl sok nem ltászik, de a lényeg ott van:)
de szép babód van. :)
És látom fent van a képeid között a 6 hetes UH kép is, akkor én is ilyesmire számítok. :)
Legelöször mikor voltam akkor csak hüvelyi volt,mert még korai volt,de utána már hasival nézték pár hét múlva és akkor lehetett hallani is.
Hüvelyivel is tudnak szívhangot nézni ha már elég nagy a babó és van neki!
Korai terhességnél ezt csinálják mert így a biztos!
várj csak egy picit, én ezt nem értem. Mindenki azt mondja, hogy a korai terhességnél mindig hüvelyi ultrahang van, ez eddig tiszta is nekem. De szívhangot hasival néznek? Vagy hogy is van ez?
Nálunk a következő uh volt rendes hasi uh és szivhangnézés
na, akkor majd meglátjuk. :) Jövő héten, a hetedik héten már mindenképpen megyek, tovább nem bírok várni mert megőrülök. Így is kérdezte a párom ma reggel, hogy tudok ilyen baromi nyugodt lenni? Áááááá, nem vagyok nyugodt, de ezt a kis időt már kibírom. :)
Én a 6.héten voltam elösször dokinál csak a betezsákot látta, de a szívhangot csak egy héttel később hallottuk, tehát szerintem még egy hetet nyugodtan várhatsz!
De szerintem, ha már tüneteket is észlelsz akkor ott már tuti baba van:)
Tehát gratulálok!
Vigyázz nagyon magatokra!:)
Akkor csak hüvelyi uh volt
és akkor már volt szívhang?
Neked is szívből gratulálok!
Én is 6-7 hetesen mentem,mondjuk azért mert nem tudtam,hogy terhes vagyok,nem terveztük nem volt semmi bajom csak feszültek a melleim,és egy megérzés miatt csináltam tesztet
te akkor tényleg jó sokáig kibírtad. :)
amúgy majdnem a 12.héten-a védőnő szerint kicsit későn...de akkor jutottam be ahhoz a dokihoz akit kinéztem magamnak-neki magánrendelése nem volt.
azt hiszem a 7. héten már van szívhang-de majd a többiek írják nem emlékszem pontosan
:)-azt mondta dokinőm hogy szépen kihagytuk az izgulós részt mi is-addig meg teszteltem és hát a jelek azt mutatták a baba nődögél bennem szépen.
hanyadik héten voltál az első vizsgálaton? Szerinted a 7.héten már hallani fogunk a párommal szívhangot? Olyan jó lenne...
én szombaton teszteltem először pozitívat, majd hétfőn mégegyet. Holnapután, azaz pénteken töltöm be a 6. hetet, és csak jövő héten szerdán megyek dokihoz, a hetedik héten. Elhiheted, én is mennyire izgulok, de nem akarok úgy járni, hogy még nem látja engem meg a szívinfarktus kerülget...
igen ugyanezt mondta a dokinőm én is később mentem-már dobogott a szíve is-szóval tuti volt a dolog.mikor bejelentkeztem kérdezte is a dokinő hogy tervezett baba-mert akkor később ír be UH-ra ráérünk ha már szépen látszódik.
akkor ma nőgyógyászati számítás szerint 5 hetes egy napos vagy, én a helyedben még nem mennék el, de megértem,hogy már tűkön ülsz. Csak amíg ilyen pici a baba, nem minden doki látja még és baromi szar lehet a bizonytalanság, ha visszarendel egy-két hét múlva újabb vizsgálatra, mert még csak petezsákot látott stb.
Október 6-án volt utoljára!
Első baba és csak négy honap volt a pihi!!Aztán ma már vettem mert nem birtam!!
az utcsó menzeszed első napja óta hány hét telt el? Ha még nem töltötted be a 6. hetet, nem érdemes menni, persze csak akkor, ha valami probléma lépett fel.
remélem holnap nem csalódok!!!
További ajánlott fórumok: