Mennyire megbízható a terhességi teszt? (tudásbázis)
Ha nem tudsz addig várni, és rendes a házidokid, akkor kérd meg, hogy utaljon be laborba - rutin vérvizsgálatra. Elvileg azon kérheti, hogy nézzenek terhességi vizsgálatot is.
Akinek van erről konkrét naprakész infója, erősítsen vagy cáfoljon meg, de kb. 4 éve ez még járható út volt!:)))
Egy nem megbízható, na de három...
ráadásul 3 egyforma eredménnyel...
A ciklusaim általában 28-29 naposak. Nagyon ritkán előfordul a 32 nap. De ennyit még nem késett.
Az egyik tesztet tegnap reggel csináltam.
1. Amúgy rendszeresek a menzeszeid? Megbízható adat az, hogy már 10 napja késik?
2. Reggeli ELSŐ vizeletből tesztelj holnap.
3. Ha az is negatív, akkor irány az orvos!
Vagy lehet az mint nálam, egy nagyon késői fogantatás. Én is így voltam, hogy 2 különbőző tesztet csináltam és negatív lett, pedig már 10 napja késett, aznap délután vettem a gyógyszertárban Illa tesztet ami nagyon érzékeny és a 11. nap reggelén megcsináltam az nagyon halvány pozitív lett. Pár nap múlva elmentem nőgyógyászhoz és végül a vérvétel mutatta ki a terhességet
"biztosra".
Nekem a kisfiamnál rögtön kimutatta. Ahogy észre vettem hogy késik, pár napot vártam majd vettem egy tesztet ami pozitív lett. Ennek már jó pár éve.
Neked a 7. hét előtt negatívak lettek a tesztek?
Hányat csináltál?
Szerintem akkor nem vagy terhes! a menstruáció kimaradásának, késésének több oka is lehet.
Meg ha egy teszt negatívot is mutat az még tényleg nem jelent semmit, de te már a 3.nál tartasz. 3 teszt szerintem nem téved.
És van aki megérzi ha terhes. Nekem pl. mikor közeledett a menses napja, tehát még nem is késett, érzetem, hogy nem fog megjönni, vettem egy tesztet, és két csíkos lett :D
Lassan 10 napja késik. Eddig 4 napnál többet nem késett még. 3 különböző tesztet csináltam az utolsót tegnap délután de az is negatív lett.
Az elmaradt menstruációtól kb. hány nappal lehet megbízhatónak venni az eredményt? Vagy még várjak megint pár napot egy újabb teszt előtt?
További ajánlott fórumok:
- A One Minute Terhességi teszt mennyire megbízható?
- Mennyire lehet hinni a terhességi tesztek eredményeinek? Mennyire megbízhatóak?
- A terhességi tesztek mennyire 100%-osan megbízhatóak?
- Medi-lab terhességi teszt mennyire megbízható?
- Lejárt terhességi teszt mennyire lehet megbízható?
- A One Step terhességi teszt mennyire megbízható?