Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Marharagu spárgával recept

Marharagu spárgával recept

A Marharagu spárgával hozzávalói:
60 dkg marhahús
25 dkg spárga
1 citrom
vaj
olaj

bors


A Marharagu spárgával elkészítési módja:
A marhahúst felszeleteljük, és vágjuk kisebb kockákra. Kevés olajon pirítsuk meg a húsdarabok at, majd sózzuk, borsozzuk ízlés szerint. A citrom héját reszeljük le, és egy kevéssel hintsük meg a húst. Öntsünk alá 3-4 dl vizet, feddjük le, és pároljuk puhára a húst. Amikor elkészült a marha, vegyük ki a lábasból, és tegyük a helyére a spárgát. Amennyiben szükséges, még egy kevés vizet öntsünk hozzá. Főzzük nyolc-tíz percig, azután pedig egy serpenyőben, kevés vajon addig pároljuk, míg teljesen megpuhul. Végül keverjük össze a húst és a spárgát, és tetszés szerinti körettel tálaljuk


Kategória: Húsételek receptjei


A marharagu spárgával elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook