Főoldal » Receptek » Köretek receptjei » Margarinon párolt parajos barna rizs recept

Margarinon párolt parajos barna rizs recept

A Margarinon párolt parajos barna rizs hozzávalói:
32 dkg barnarizs,
10 dkg spenót,
4 dkg vöröshagyma,
2 dkg margarin,
só,
fokhagyma.


A Margarinon párolt parajos barna rizs elkészítési módja:
A barna rizst margarinon átfuttatjuk, majd felöntjük a tömegének kétszeres mennyiségű vízzel. Sózzuk, ízesitjük vörös-, és fokhagymával, majd hozzáadjuk az apróra vágott spenótleveleket és fedő alatt készre pároljuk.


Kategória: Köretek receptjei


A margarinon párolt parajos barna rizs elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook