Manikűr, köröm, körömlakk kinek milyen a körme?Beszéljük ki! (beszélgetés)
Nagyon jó manikűrös van a Békési Zita szépségszalonban, érdemes kipróbálni.
Pink, egy aranyfényű fedőlakkal, jól néz ki :)
Sejtem, hogy nézhet ki :S. Az olívaolaj nagyon jót tesz neki, nekem is attól lett erős és strapabíró körmöm, azóta nem törik, amióta így kezelem. Hétvégén mindig leszedem a lakkot, átkenegetem olívával - néha kókuszlajjal - vasárnap újra lakkozom és egy hétig bírja.
A sok csiszolás vékonyította el:(A mükörmös mindig tövig szedte le a zselét:(
Kenegesd szorgalmasan olívaolajjal és ha már lakkozod, a Sally Hansen lycrás alaplakkja két rétegben elég erőssé teszi, hogy ne hajladozzon.
Sziasztok.10 év után most lett vége a műkörmömnek:)Rossz volt de kezdek hozzá szokni:)
A suli miatt vetettm le gépirás sok volt és zavart,de úgy érzem megvagyok nélküle is:)Meg hát féltem a körmöm annyira el van vékonyodva:(Most már csak sima lakkozást csinálok és ez jó mert olyanra csinál amilyenre szeretném és akkor mikor akarom:)
Miért van az,hogy lakkozás után mikor megszárad mégis karcolódik?
ehhez a sminkhez bármilyen szín jöhet szerintem, inkább a többi ruhadarab, kiegészítő a meghatározó. Vagy ha más egyéb, mint smink nem lesz rajtad, akkor meg hidd el "ő" nem azzal fog törődni hogy milyen színű a körmöd ;)
Szerintetek milyen szín illik ahhoz a körömre hogyha a szemem ki van sminkelve feketére (szemceruzával fölül a szempillák tövében vékonyan)?
Átlátszóba van kék és lila csillámpor.
Ti használtok valamilyen körömerősítőt??Ha igen légyszi írjaátok már le hogy mi a nve,mert nekem állandóan letörik a körmöm (jó néha nem, de többnyire).Amit most használok azt azért utálom mrt olyan keserű az íze,és nem is nagyon erősíti a körmeimet.
Majd írd meg, mi lett a teszteredmény :)
Én maradtam a rózsaszínnél egyenlőre.De hogyha a fény felé fordítom a körmeimet akkor lilának "látszik" de csak ha fénybe van beletartva.Baárnőmnél csináltuk meg kedden és még csak nem is kezdett el kopni!!
Essence Vampire Breaking
Nagyon cool :D
Hát ne vidd magaddal a mágnest ;)
Na, nekem már csak olyan jutott volna :). Viszont tegnap egy mélysötétlila Essence Vampire Breaking Down nevű esett be a kosárba. Véletlenül....... :DDD
Egy metál szürkét kentem föl lila alapra, nem nézett ki rosszul, de láttam én is ilyen ronda sárgát és zöldet :)
Azt én még csak iszonyat ronda színekben láttam.
Szerintetek nem ciki kölcsönkérni az ismerősömtől a piros körömlakkját???Nem mostanába hanem majd nyárra kell egy ünnepségre.
4-max 5 napig bírta :)
A múltkor felkentem az Essencenek a repedezett hatású lakkját, ...nagyon ragaszkodott a körmömhöz, ezen gondolkodom jelenleg.
Rossmanban tudod a végkiárusítós pulton volt, 3 féle színben : hologramos, sima áttetsző fedőlakk és egész sötét bordó. Vidéki áruház :(
Hol kerül ennyibe? Azt hiszem, Rossmannban voltam tegnap, 1.300-ra van leárazva.
nekem most csoki barna lesz, de még az is lehet hogy rozsdavörös, vagy tűzoltó piros :D
Újból kék lett a körmöm színe. :)
Sajnos lemaradtam az Essence kiárusításról lemaradtam, nem volt már semmi jó szín, így agy akciós Max Factor nail finyti jött velem haza 799-ért. 3. napja van fent, eddig még tökéletes.
Tényleg dícsérik a krémmánián,.. hát nem is tudom, egyenlőre nincs több kérdés, teljesen kielégítettél :DD
További ajánlott fórumok: