Málnás barackleves recept


Alaplé:
fele baracklé
fele víz vagy a barackkonzerv leve (ne legyen benne hozzáadott cukor)
felaprított barack (1 kiló vagy 2 konzervnyi)
málna szemek
egy fél citrom 4 szem szegfűszeggel (döfködd bele a citromba)
kis szerecsendiót
sovány tejfölben kikevert vaníliás pudingpor(1 zacskó)
A Málnás barackleves elkészítési módja:
MÁLNÁS BARACKLEVES Az Alaplébe tedd a felaprított barackot, málnát, egy fél citromot szegfűszeggel, kis szerecsendiót. Főzd föl és sűrítsd be sovány tejfölben kikevert vaníliás pudingporral.
Remek vitaminforrás, szuper megoldás édesség-falási kényszer esetén.
Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei
A receptet beküldte: leravy, 2012. febr. 16. 16:14
A málnás barackleves elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.