Majorannás hús recept




1/2kg marha hús,3 nagy fej hagyma,kevés olaj,3 gerezd fokhagyma,kis pohár tejföl,egy kávés kanál majoránna,só.
A Majorannás hús elkészítési módja:
Megpiritom kevés olajon,az összevágott hagymát,ha üveges,beledobom a csikokra vágott húst,sózom,rakhatsz rá kevés borsot,a fokhagymát zúzva,a majorannát,icipici vizet,hogy ne sűljön le,és ez egy sűrü massza lessz a végén,mikor megfőtt az egész,és utánna csak beleőntöd a pohár tejfőlt,de nem habarásként,hanem simán.Összerottyantod,és kész.Én tésztával,vagy rizzsel szoktam tállalni.Jó étvágyat!
Ha teheted,marha lábszárat vegyél!
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: Zsuzsi6, 2007. dec. 4. 13:05
A majorannás hús elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.