Joghurtos-majoránnás nyúlmáj recept
A Joghurtos-majoránnás nyúlmáj hozzávalói:60 dkg nyúlmáj (házi vagy vad)
3 fej vöröshagyma
5 gerezd fokhagyma
1 kávéskanál őrölt bors
3 kávéskanál majoránna
4 dl joghurt
1,5 dl étolaj
1 dl fehérbor
A Joghurtos-majoránnás nyúlmáj elkészítési módja:
A májat csíkokra vágom, összekeverem a joghurttal, borssal, majoránnával, sóval, majd lefedem, és 1-2 órán keresztül a hűtőben állni hagyom. A hagymákat félkarikára, a fokhagymát apróra vágom. Az olajat felforrósítom, hozzáadom a hagymát és pirítom. Amikor a hagyma üveges lesz, megsózom, hozzáadom a fokhagymát, majd beleöntöm a májat a joghurttal együtt. Amikor a szaftja visszasül, aláöntöm a bort. Pár percig rotyog és kész.
Kategória: Vadételek receptjei
A receptet beküldte: cirmesitompika, 2010. jan. 30. 10:41
A joghurtos-majoránnás nyúlmáj elkészítési módja és hozzávalói.