Majomkenyér 2 recept
A Majomkenyér 2 hozzávalói:25dkg-rámamargarin,30dkg-porcukor,3-evőkanál liszt,1db-tojás,1/2-citrom leve,1db-citromhéja reszelve,1/2-csomag mazsola,3-púpozott evőkanál kakaópor,10dkg-dió,15dkg-babapiskóta.
A Majomkenyér 2 elkészítési módja:
Habüsben vagy jénai tálba,összefőzőm a margarint,porcukrot,a lisztet,a felvert tojást,kakaót,a 1/2-citrom levét és a citrom héját.Utánna a durvára vágott diót és a összemorzsolt babapiskótát belekeverem. Folpack fóliával kibélelt őzgerinc formába öntöm a masszát,így az nem tapad oda az edény falához.Amikor kihült,hűtőbe teszem,24-ótát pihentetem.
A könnyű kivétele:kiveszem az őzgerinc formából a tésztát és könnyedén letekerem a fóliát és máris lehet felszeletelni és fogyasztani.
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: nikol38, 2008. okt. 6. 18:21
A majomkenyér 2 elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.