Fahéjas, diós dugó recept
A Fahéjas, diós dugó hozzávalói:30dkg dió
20dkg porcukor
2 tojás
1 csipet fahéj
15dkg liszt
35db dió a díszítéshez
A Fahéjas, diós dugó elkészítési módja:
A diót ledaráljuk,összekeverjük a porcukorral,a két tojással és a fahéjjal,ráhintjük az örölt fahéjat,legvégén pedig hozzáadjuk a lisztet. A masszát nyomózsákba tesszük.Sütőpapírt helyezünk a sütőlemezre ,és nyomózsák segítségével egyenlő távolságban körülbelül hetven kis korongot nyomunk rá.Díszítésként mindegyik tetejére helyezzünk egy fél diót.
180 fokon 15 percig sütjük.
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: nikol38, 2009. ápr. 20. 23:27
A fahéjas, diós dugó elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.