Majdnem mint az igazi :) (beszélgetés)
egyáltalán nem féltékeny vagyok...nemrég ugy jártam hogy egy honapot kimaradt a mensim és azt hittem baba lesz...hát nagyon megijedtem és akk tudatosult bennem hogy még nem állok készen rá...és tudom hogy a barátnöm sem, mivel a barátnöm és ismerem...csak szeretném megvédeni..nem hiszem hogy bármely 17 éves tudna nevelni egy gyereket, föként mert munkája sincs...és ha az anyja metudná elküldené abortuszra...az jobb lenne?
am meg megoldottam a kérdést...beszétem a növéremmel...az unokahugom 3 honapos és jöv héten elmehetünk hozzá a hétvégére...nem lesz ugyanaz mintha ráhagynánk egy picit, de láthatja mennyit kell törödni egy kisbabával...ha ezt beismeri és tényleg azt mondja h ö "feláldozza az életét" egy piciért akk mindenben a segitségére leszek.
Kedves Szépszemű és Amine...nem szántam viccnek a posztot, és szerintem az h egy 17 éves lány ne védekezzen mert ö ugy érzi készen áll az anyaságra felelőtlenség...az h egy gyereken tapasztalja meg h még nem kellett vna az a gyermekkel kibaszás...nem azért nem tud ellátni egy gyereket mert rugdos lélekzik és érez, hanem mert nem tud vele mit kezdeni...arra h ezt belássa egy elektromos ketyere tökéletes..az nem érez fájdalmat amikor behajitják a sarokba...
boztos vagyok benne h a barátnöm meggondolná magát ha egész nap a nyakán bögne a gyerek...és igen ne szüljön gyereket az aki nem kész az anyaságra..éppen ezt szeretném bebizonyitani neki..
Jézusom!
Ilyenen akarsz gyakorolni vagy csak viccnek szántad a posztot?
Kedves fórumindító!
Ez akkora hülyeség!!!!!
Pisilj bele a 220ba,mert még azt sem próbáltad..
Na jól van,de ha nem áll kész az anyaságra valaki,az ne szüljön gyereket.
Az eredeti gyerek,rugdos,lélegzik,ÉREZ!!!!!
De ez a elektromos ketyere...már több a sokkknál!
Bocs ha bunkó voltam!;D
Amit keresel az nem egy játék, hanem egy többmilliós számítógép!!!! Én is hallottam róla, láttam a tévében és jó ötletnek tartom az alkalmazását a hormonok lázában égő tinik esetében.
Sajnos nem tudok segíteni hol lehet ilyet bérelni magyarországo (biztos nem olcsó mulatság!!!), de érdeklődhetnél a vöröskeresztnél, a védőnői hálózatban, vagy akár az egészségügyi minisztériumban. Esetleg az orvosi egyetem gyerekorvosi szakján...
olyant találtam, ami "csak" játékbaba
a BERENGUER babák is nagyon élethüek, de én nem babázni keresek, hanem hogy megmutatni egy barátnömnek, hogy még nem készült fel az anyaságra, és gondoltam arra tökéletes lenne egy ilyen robotbaba-szerüség...
További ajánlott fórumok:
- Akik már majdnem egy éve próbálkoznak a babával.......
- Ha megtudnátok, hogy a barátnőtök igazi apja más, mint aki felnevelte, elmondanátok?
- Mikor aludt a párom akkor beszéltem vele telefonon, más volt mint mikor ébren van, melyik az igazi éne?
- Majdnem minden ismerősöm fontosabb nekem mint én nekik...
- Németesek! Hol találok olyan oldalt, ahol egy szóval ír egy kisebb, egyszerűbb mondatot (majdnem mint az egynyelvű szótár)?
- Berenguer baba-mint az igazi