Ha megtudnátok, hogy a barátnőtök igazi apja más, mint aki felnevelte, elmondanátok? (beszélgetős fórum)
Nem mondanám el.
És ha megtudná vmelyik "jóakarójától" akkor is csak annyit mondanék, csináltasson DNS tesztet, ki tudja mennyi igaz belőle.Ismerek olyan párt, ahol az anya nem volt biztos az apában ,mert fűvel fával megcsalta őt. Hat hónapos közölte mindezt a férjével! Mikor megszületett a baba, azonnal DNS tesztet csináltak. És ő volt az apa, de akkor is annak a házasságnak már vége volt...
És kérdem én: Jóanyádnak, meg a többi okostojásnak nincs semmi dolga a postán, minthogy pletykáljanak? Dolgozni például? - Ha már van munkahelyük...
Esetleg a saját házuk táján sepregetni???? És Neked sincs mivel foglalkoznod???? Nálad minden rendben van????
Közöd?
SEMMIII!Akkor?
Minek kavarnád a szart?
És ne gyere a lelkiismereteddel....
De most ez hogy jutott eszedbe, hgy "el kene mondani"!?
Csak azert, hgy toled tudja meg elsokent? Ha meg amugy is megtudja, akkor sztem raer -ez kinek lenne jo es kinek az erdeke? Hgy vki lathatja, hgy szenved ettol vagy mi?
Vagyis a férje az asszonynak, Ő sem tudja, hogy a gyerek nem a sajátja, de mindenkimás a faluban, igenn?
Horror.
Majd eljön az idő, amikor az anyja elmondja, de ne te legyél a rossz hír hozója.
Egyébként is, az az apja, aki felnevelte, aki torődött vele éss aki ffopgta a kezét, amikor fájt neki valami, netán az ágya szélén ülve mesét olvasott neki,mikor lázas,, betegg volt.
Ezt gondold végig..
És tutira biztos, hogy igaz is, vagy csak néhány unatkozó nőszemély által igaznak kikiáltott pletyka?
Tönkre lehet tenni életeket így.
Hát, hogy mindenki olyan baromi okos más életében, meg mindenki annyira marha jól van tájékozódva állandóan.
Amúgy semmi. Nem érdekel.
Kiposztolnám facebookon.
További ajánlott fórumok:
- Elszednétek a legjobb barátnőtök férjét/pasiját?
- Engem az érdekelne, hogy Ti nők, szoktatok-e a barátnőtökkel veszekedni?
- Valakinek úgy elmondanám...
- Egy 7 éves gyereknek elmondanád, hogy a szülei elváltak?
- Ha ekkora bakiba kergettétek volna a barátnőtöket a szerelemben, hogyan hoznátok helyre?
- Zavar-e benneteket, ha rájöttök hódolótok/udvarlótok a barátnőtöknél is bepróbálkozott?