Engem az érdekelne, hogy Ti nők, szoktatok-e a barátnőtökkel veszekedni? (beszélgetés)
Nem.
Vállalom a negatív kritikát, ennyi.
Ez nem veszekedés.
Van néhány volt kolléganőm, akiket szinte már barátnőnek nevezek. Az egyiket pl. 17 éve ismerem és 12 éve nem dolgozunk együtt, de azóta is rendszeresen találkozunk, emailezünk, telefonon beszélünk, de én vele sem szoktam konfrontálódni.
Ha egy "baráttal" konfliktusok vannak, akkor szerintem az nem barát. Csak ezt tudom mondani.
Mi a problémád a barátnőddel?
Ez nem igaz.
Mi 9 éves korunk óta vagyunk legjobb barátnők és nem változik a barátságunk.
Még sosem veszekedtünk.
45 évesek vagyunk és úgy tervezzük, hogy életünk végéig így marad ez.
Soha semmi miatt nem kaptunk össze, pedig nem csak kinézetre, hanem mindenben az ellentétei vagyunk egymásnak.
A szeretetünk mélyül, tehát erősödik. El nem tudjuk képzelni, hogy ne találkozzunk legalább egyszer hetente vagy ne beszéljünk. ebben nem akadályozhat meg semmi minket sem gyerek, sem férj, sem semmi. Együtt aggódunk, örülünk...
Akkor ő nem barátnő.
Egy barátnő pont azért a barátnőd, mert el tudja fogadni a véleményedet azaz téged, akkor is, ha az az ő véleményével nem egyezik.
Ő a barátnőd? Ismerősöd? Kolléganőd?
Nem jellemző. Volt, hogy hátbatámadtott egy nagyon jó barátnőm, de végül megbeszéltük.
A legeslegjobb barántőm akivel 4 éves korunk óta barátnők vagyunk, vele végképp nem.
Én sosem veszekszek a barátnőmmel.
Persze nem értünk mindenben egyet, de ezt tudomásul vesszük és lépünk tovább. Nincs olyan dolog, amiért érdemes veszekedni.
Csak ismételni tudom magam: Mindenki maga választja a barátait.
Ha úgy érzed, hogy te túlnőttél ezen a baráti kapcsolaton, megtanultad belőle azt amit ebből tanulnod kellett, akkor lépj tovább.
Hogy mit teszel, a te döntésed kell, hogy legyen, senki másé.
További ajánlott fórumok:
- Elveink, no meg a tetteink... Érdekelne minél több vélemény
- Használt-e már valaki Visanne gyógyszert endometriózisra? Érdekelne minden, mellékhatások, meggyógyult-e, visszajött-e, hogyan kell szedni..
- Alternatív gyógymódok minden testi, lelki bajra. Akit érdekelnek a hasonló dolgok jöjjenek beszéljünk erről...
- Mindent egybevetve érdekelne a véleményeket, hogy melyik minden idők legjelentősebb magyar együttese?
- A különböző vallásokban a halottakhoz való viszony - Ez a téma érdekelne engem, aki tud, légyszi segítsen!
- Tudja e valaki, hogy hol találhatom a Róbert Károly magánklinika tarifáit? Engem egy császáros szülés érdekelne.