Mikor aludt a párom akkor beszéltem vele telefonon, más volt mint mikor ébren van, melyik az igazi éne? (beszélgetős fórum)
szerintem ne éld meg kudarcnak, sőt, éppen ellenkezőleg, jó hír hogy el tudtál tőle szakadni, és már csak jobb jöhet.
a múlttal nem érdemes foglalkozni, inkább a jövőd felé fordulj, hogy az jobb legyen!
Tudod én nem hiszek a mesékben:)
Akivel 90%-ban bunkó módón viselkednek-és utána telefonon előadják ezt-ott az uj néninek szólt a buli.
nem is az hogy szeretem , csak mégis majd 3 év az életemből , nagy kudarcnak élném meg ha tudnám hogy 3 évig bunkoval jártam
egyébként nem volt ő ilyen régen rajondgott értem ez egy végtelen történet , hoszu , részletgazdag ,
ne haragudj, de nem mindegy?? hisz szakítottatok.
te még szereted?
veszekedtetek is..... bunkó módon is viselkedik..... kötekszik veled.
ezek alapján nem tudod eldönteni milyen emberrel jártál???
tisztán látod, hisz leírtad hogyan VISELKEDIK veled.
az majdnem mindegy, hogy mit mond, a tettei beszélnek.
Már bocs, de nem teljesen mindegy?
ha úgy érez irántad, ahogyan "alvás" közben, de az együtt töltött időtök 90%-ában ébren van, ergo bunkó és kötekszik, akkor úgysem segít rajtad, hogy "dehát szeret".
vagy akkor szívesebben elviselnéd a "rosszabb" énjét??
tegnap éjszaka felhivtam , a beszélgetés első 5 percében rájöttem hogy alszik :) mivel szerinte a munában van és várja a vonatomat :)
de ebben az alvo/ébren állapotba mikor beszélgettunk a nagyon aranyos volt velem , nem ugy mint manapság szakitás óta, mondta hogy vár eneg meg ha odaérek megmasziroz , meg hasonloak , néha ele el mosolyogtam magam rajta olyan volt mint egy kisgyerek ,
egyébként meg kötekszik velem , mostanra odajutottunk hogy minennek lehord , na jo nem ez a téma lényege , hanem az hogy vajon hogyan érez irántam igazán , ugy ahogyan ébren mutatja vagy ugy ahogyan alszik?
További ajánlott fórumok:
- Miért hívogat a pasi telefonon?
- Te mit tennél, ha a párod azon kapod, egy idegen nővel szerelmes üzeneteket vált a neten? Ill. smsezgetnek telefonon?
- Zaklatás telefonon
- Ma már meg lehet nézni az interneten, hogy az Allianz mennyi reálhozamot fizet vagy csak telefonon mondják meg?
- Lehet-e szerelem ha még csak telefonon beszéltem egy lánnyal?
- Szemét vagyok, mert távkapcsolatban telefonon szakítottam a párommal?