Lehet-e szerelem ha még csak telefonon beszéltem egy lánnyal? (beszélgetés)
Én inkább azt mondom, hogy megjött az esze. Ez által tégerd is megóvott, és a hozzátartozóit-és önmagát egy még fájdalmasabb dologtól.
Örülj neki, hogy még időben kiszálltatok.
Telefonos ismeretség, nem valós ismeretség.
Telefonba lehetek ilyen is, meg olyan is. Az vagyok aki akarok,nem kell felvállalni magam, Olyan mint ez a fórum. Mindenki azt mond magáról amit akar.
Jól eset neki az udvarlás, de ennyi. Kicsit flörtölt.
Szép? Ezt nem tudhatod, már bocsánat.
És szerintem okos, vicces nőket pedig azért találni... Ne mond, hogy nem. Valami nincsen rendben a történeteddel, úgy érzem.
Hát, nem tudsz mást tenni.... Érdemes olyan nőkkel kezdeni akik szabadok, van belőle pár.
ezt sem hallottam még " puncsoltam" :))
Férjes asszonnyal nem kezdünk! Most nyeld le a békát.
Elmondta, hogy miért? Megbeszélte Veled, vagy csak tényként közölte?
én is! nem tudom mit csináljak egyszerűen nem tudom elfogadni
Amúgy már teljesen mindegy tegnap kidobott,nem tudom mi történt ,de azt mondta ne folytassuk ezt tovább...én meg mint egy hülye gyerek puncsoltam neki.ma már tudomást sem vesz rólam.nagyon rossz:(
Nem,már az elején mondta hogy mi van ,de nem gondoltam ,hogy ez ennyire komoly lesz:(
A magam részéről nem lehetne. Nem vagyok egy könnyen szerelembe eső típus, nekem több kell ennyinél. :) De ha Te úgy érzed, hát én nem kételkedem. :)))
És ezt csak most tudtad meg?
Hát, akkor tegyétek meg. Mi tart vissza...???
azt hittem mindenki ki nevet majd hogy ennyire erős érzések vannak bennem pedig még sszemélyesen nem is találkoztunk
köszönöm a válaszokat! nagyon sokat segítettetek,nagyon megfogott eza lány a stílusa az arca a hangja ,a nevetése.egyszerűen oda vagyok ,a héten találkozunk ,remélem minden rendben lesz
igazából nem mástól kell várni a választ! te érzed szerelmes e vagy,érzed belül,az érzéseidből kiderül,ha te annak érzed AZ!
SZIA! szerintem igen mert én is hasonlo cipőben járok.pár hete chatelgetek egy pasival sosem találkoztunk még és hasonloak az érzéseim mint neked.ugyhogy igen lehet ez szerelem simán.
Persze, hogy lehet.
Minden kapcsolat túlmutat a fizikai kapcsolaton.
Mindig szellemben vagyunk együtt. /Na, néha "úgy is", az a prémium:)/
Visszanéztem, eszembe jutott még egy: nem szabad sokáig halogatni a személyes találkozást. Mi 1 hónap telefonálgatás és levelezés után találkoztunk, 3 hónap után költöztünk össze, és nem egész 1 év után házasodtunk. Csak beszélgetésből nem él meg a szerelem, de születhet belőle.
Valószínű, hogy az, mivel még nem láttad élőben, nem mondanám, hogy csak a teste iránt vonzódsz. Testbe könnyű beleszeretni. Úgyhogy gratulálok a tiszta érzelmeidhez. Reméljük testileg is passzoltok. :-)
Szerintem Te magad válaszoltad meg... vonzódsz hozzá, érdekesnek találod és lehet,hogy még egy darabig éreznéd is ezt a lángolást, de lehet,hogy gyorsan elmúlna... Vagy tényleg bele szeretnél :)
Hajrá én szurkolok :)
Ha telefonon beszéltél eddig vele,akkor hogy lehet szerelem ha nem is találkoztatok?Nem is tudom,én nem tudnék így szerelmes lenni senkibe.Remélem ez nálad az lehet...:)
Határozottan nem! Szerintem!!!!!!:D
én is:) erre egy 35 éves pasi:)))))))) durva
Bár ez szerintem még csak vonzalom:D
További ajánlott fórumok: