Szemét vagyok, mert távkapcsolatban telefonon szakítottam a párommal? (beszélgetés)
10. lolita2112
2022. aug. 2. 05:12
Nem te vagy Az elso ilyen dologgal,
9. kannanana (válaszként erre: 1. - Édua1998)
2022. jún. 10. 07:30
Távkapcsolatban szerintem elfogadható ez. Ne írj neki, hagyd békén. 6hónap amúgy sem olyan hosszú idő
8. libikóka (válaszként erre: 1. - Édua1998)
2022. jún. 9. 10:41
Jól érzed,,megérdemelte volna.
Most már hagyd .
Legközelebb légy tökösebb,akkor is ha nehéz.
7. Miss Angel (válaszként erre: 1. - Édua1998)
2022. jún. 9. 10:31
Hagyni kellene már, ahogy szakitottál, az már megtörtent, mit kell még csurni csavarni... Biztosan nem esett jól neki a szakítás ilyen módja, és fordítva neked sem esett volna jól, szebb lett volna mindezt szemtől szemben, de utólag kár megbanni... Majd mindketten találtok hozzátok való partnert....
6. Ágio8405
2022. jún. 9. 09:18
Nem volt túl komoly kapcsolat ahogy írod messsze is laktok nincs ezzel gond, ha normális stílusban zajlott. Nem kell ezzel már foglalkozni, lépj tovább. Biztos ő is így tett.
5. 94a06e9696 (válaszként erre: 1. - Édua1998)
2022. jún. 8. 22:54
Lehet újra pasikkal kellen próbálkoznod, hogy jöjjön a rózsaszín köd
4. 9b10f3d7ff (válaszként erre: 1. - Édua1998)
2022. jún. 8. 20:23
Ne forgasd meg benne a recéskést. Hagyd békén!
3. Piroska52 (válaszként erre: 1. - Édua1998)
2022. jún. 8. 19:54
Hagyd békén, ne háborgasd.
2. Panna.33 (válaszként erre: 1. - Édua1998)
2022. jún. 8. 19:46
Hagyd békén és lépj tovább. Ha most meg akarod beszélni, olyan szaga van, hogy nem zártad le a dolgot. Csak a lelkiismereted miatt rosszabb, ha háborgatod.
1. Édua1998
2022. jún. 8. 19:27
Sziasztok! Két hónapja szakítottam a barátnőmmel telefonon keresztül, pedig nagyon nem vagyok híve a telefonos szakításnak. De úgy voltam vele, nem szeretnék azért három-négy órát utazni, hogy kimondjam, hogy vége. Hat hónapig voltunk együtt, szerettem, de nem volt meg sose az a rózsaszín köd.A telefonban közöltem, hogyha igényt tart rá, szívesen pontot teszek az i-re személyesen is, de szerintem nem érdemes azért találkoznunk, hogy lezárjuk a kettőnk dolgát. Viszont ritkán elkap a lelkiismeret furdalás, hogy talán mégis személyesen kellett volna ezt megbeszélni. Viszont már úgy érzem, késő lenne írni neki, hogy ezt megbeszéljük, mégis, a lelkiismeretem talán tisztább lenne. Ti mit gondoltok, két hónap után nem késő még írni neki? Én már nem akarok tőle semmit, és félek, hogy csak feltépném a még friss sebeket. Mit tegyek?
További ajánlott fórumok:
- Miért hívogat a pasi telefonon?
- Akik távkapcsolatban élnek
- Te mit tennél, ha a párod azon kapod, egy idegen nővel szerelmes üzeneteket vált a neten? Ill. smsezgetnek telefonon?
- Hogy szakítasz vagy szakítottak veled!?
- Tegnap este szakítottunk a párommal, hogyan lehet ezt jól elviselni, feldolgozni?
- Az exem 5 és fél év után telefonon szakított velem. Szerintetek ha ő ír Karácsonyra csak akkor írjak neki sms-t? Ti mit tennétek?