Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Majdnem minden ismerősöm fontosabb nekem mint én nekik... fórum

Majdnem minden ismerősöm fontosabb nekem mint én nekik... (beszélgetés)

Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.

8. L’Engel (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
okt. 18. 12:29
Én azt gondolom, hogy az ismerősi kapcsolatok zömét érdek vezérli. Ezek inkább felületes viszonyok, akik akkor keresnek fel, ha szükségük van valamire. Lehet az akár egy szép szó, egy unalmas délután elütése a segítségeddel, vagy csak egy szívesség kérése.
okt. 18. 09:59
Ismerkedj új emberekkel, a mostaniakkal pedig foglalkozz kevesebbet, ha lehet.
okt. 14. 12:16
Óóo, engem is mindenki megtalál, ha kell neki valami. Világért sem hivatalos úton, hanem kert alól...reggel is tiltottam egy piócát, így járt. Mivel nem tudtam azonnal válaszolni, küldött 5 kérdőjelet. Mit képzel, követelőzzön otthon.
okt. 14. 11:43
Hát akkor ne legyenek fontosak. Ha ők szarnak rád tedd te is ezt 🤷‍♀️
okt. 13. 11:01
Gondolom azért írja, mert mindenki szeret/szeretne tartozni valakihez valamilyen szinten és neki nem nagyon jön össze.
3. Amaunet (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
okt. 13. 10:44

És miért tartod olyan fontosnak az ismerősöket? Miért ragaszkodsz hozzájuk, ha ők nem foglalkoznak veled?

A kulcsszavaknál #barátok-at írsz, a vallomásban ismerősöket. A kettő nem ugyanaz.

okt. 12. 19:39
Miből gondolod?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook