Facebookon, hol tudom beállítani, hogy ne lássa minden ismerősöm a felrakott képeimet? (tudásbázis)
Szívesen nincs mit!
A lányok már tovább is írták és pontosan arra gondoltam én is - nem a családfára :D :D
...remélem sikerült a nyilvánosságot kizárni és zárttá tenni az albumjaidat.
Kedves Bichter! Nagyon szépen köszönöm, hogy ilyen kedvesen és részletesen leírtad!
Akkor ezek szerint az ismerőseimet nem fogom tudni jobban szelektálni, csak ha egyenként beállítgatom, hogy ki kicsodám ugye? Persze, miután ők is jóváhagyták azt..
Belemégy a fényképeid közé és megnyitod. Jobb oldalt van egy kis ceruza/szerkesztés - katt rá
Megjelenik egy fülecske és be tudod állítani, hogy nyilvános, ismerős vagy esetleg te magad láthatod a képeket.
A lájkolást" nem tudod szabályozni, sem a megosztást - úgy tudom...
Ha a nyilvánosságot ki szeretnéd zárni, ezt megnézheted mint "kívülálló is, hogy sikerült-e minden képedet módosítanod.
Jobbra fent van egy lakat - megnyitod a "ki láthatja a dolgaimat" és a
"Más emberek mit láthatnak az idővonalamon?
Megtekintés mint..." -re rákatt és már meg is jeleníti a profilodat mintha egy kívülálló lennél tekintheted meg.
Az elrejtett dolgaid nem fognak látszani, mert nem lesz nyilvános. - remélem világos? :)
További ajánlott fórumok:
- Hogyan kell beállítani Facebookon, hogy a like-okat csak én lássam?
- Hogy kell facebookon beállítani, hogy csak ismerősök írhassanak üzenetet?
- Hogyan tudom ezt beállítani facebookon?
- Hogyan lehet beállítani a facebookon, hogy mentve legyen a chat beszélgetés?
- Hogyan tudom beállítani facebookon, hogy csak az lássa a képem aki az ismerősöm?
- Hol lehet beállítani a facebookon, hogy ne lássák mikor vagyok/voltam belépve?