Hogyan lehet beállítani a facebookon, hogy mentve legyen a chat beszélgetés? (tudásbázis)
En csak belepek az uzenetek koze, kijelolom a torlendo osszes beszelgetest es kitorlom.
Persze, lehet hogy van mod arra is, hogy egyaltalan ne mentse el a beszelgeteseket, azt viszont nem tudom hogyan kell (en igy oldom meg)
Ahogy belepsz latod kik elerhetoek (zold kis negyzet a kepuk sarkaban), a kepre, vagy a nevre kattintva a monitor aljan megjelenik egy panel, amire irsz, o pedig valaszol..
A fo kerdesre pedig: nekem automatikusan (tehat semmit, soha nem allitottam be), mindig elmenti az uzenetek koze az ilyen beszelgeteseket.
Oké, köszönöm a válaszokat.
Hát, akkor várok. :)
Akkor szerintem még nálad nem jutottak oda, hogy ezt beállítsák :) Vagy van valami hiba a rendszerben.
Mindenesetre ezt először azok tudták használni, akik angol nyelven használták a Fbookot is.
Nekem alapból menti,én meg azt akartam h ne mentse.
DE megtudod nézni(én legalább is) h ha az üzeneteknél megnézed a neved alatt.Hírek,üzenetek események,én igy szoktam visszakeresni.
Szia!
Szerintem ez attól függ, hogy angol vagy magyar nyelven használod a Fbookot.
Igen, de nem mindenkinél. Csak nem tudom, mitől függ.
Van ismim, akinek menti automatikusan, nem ő állította be. Van, ki most regisztrált, és nem menti neki.
Tudom. :) Nem ezt kérdeztem. :)
Hanem hogy a beszélgetéseket már a legtöbb facebook oldal menti az üzenetek közé. Tehát visszanézhető 1-1 chat csevegés az üzik közt.
Az érdekelne, hogy azt hol lehet beállítani, hogy mentse a dumát? :)
Őőő, de ott hol?
Nekem ilyenek vannak:
-Hangjelzés új üzenetnél
-Legyen nyitva...
-Csak az elérhető ismik...
és Chat külön ablakban.
Sziasztok!
A kérdésem az lenne, hogy akinél nem menti alapjáraton a facebook chat a beszélgetést, hogyan lehet beállítani, hogy megtegye?
Köszönöm! :)
További ajánlott fórumok:
- Hogyan kell beállítani Facebookon, hogy a like-okat csak én lássam?
- Hogy kell facebookon beállítani, hogy csak ismerősök írhassanak üzenetet?
- Hogyan tudom ezt beállítani facebookon?
- Hogyan tudom beállítani facebookon, hogy csak az lássa a képem aki az ismerősöm?
- Hol lehet beállítani a facebookon, hogy ne lássák mikor vagyok/voltam belépve?
- Hol tudom facebookon beállítani, hogy ne legyen látható, ha online vagyok?