Facebookon eltűnt az egyik ismerősöm és minden hozzászólása az én bejegyzéseimhez. Akárhogy keresem nem találom, ilyenkor mi lehet? (tudásbázis)
11. c1e9612cd3
2011. ápr. 27. 17:06
nme biztos, h vki törli magát a FB-ról, csak mert te nem látod. Az adatvédelmi beállításoknál tiltólistára lehet tenni bkit, mail cím, vagy név alapján, ha nem akarod, h kontaktoljon veled bmilyen szinten is. Ha ezt teszed vkivel, akkor a letiltott ismerős, hiába keres rád, úgy fogja látni, mintha nem lennél regelve FB-n.
10. keszani (válaszként erre: 7. - Szazala)
2011. ápr. 27. 09:05
ez a probléma nálam is fent áll.. nekem ki kell jelentkeznem, majd ismét be,h lássak vmit, de még iylenkor is kérdéses néha
9. keszani (válaszként erre: 8. - Lulo24)
2011. ápr. 27. 09:04
értem...
8. lulo24 (válaszként erre: 6. - Keszani)
2011. ápr. 27. 09:04
Külföldön lakik és csak itt tudtunk beszélni.Másik közösségi oldalon meg régota járt .Legalábbis az adatlapján az van írva.
7. szazala
2011. ápr. 27. 09:03
Mostanában tökéletlen a FB!A lányom is mondta,hogy tett fel képet,és egyszerűen nem lehetett látni nálam.Két ismerőse is lájkolta,én meg hiába frissítgettem,kerestem elölről-hátulról,csak pár órával később lett számomra is látható.Más ismerősöm is panaszkodott,hogy kapja az értesítőket,de nem látja a hozzászólásokat.Úgy tudtam én is elolvasni,hogy az emaljeimnél kattintottam rá.
6. keszani (válaszként erre: 5. - Lulo24)
2011. ápr. 27. 08:57
más kozosségi oldal, telefon...
5. lulo24
2011. ápr. 27. 08:53
Köszi a válaszokat ,csak az idegesít hogy sehogy nemtudok kapcsolatba lépni vele.
4. ElErIm77
2011. ápr. 27. 08:53
én is erre gondolok, h letörölte magát
3. cukifalat
2011. ápr. 27. 08:50
szerintem törölte magát
2. keszani
2011. ápr. 27. 08:50
törölt az ismerősei közül vagy akár magát az FB-ről
1. lulo24
2011. ápr. 27. 08:49
Facebokon eltünt az egyik ismerősöm és minden hozzászólása az én bejegyzéseimhez.Akárhogy keresem nem találom, ilyenkor mi lehet?
További ajánlott fórumok:
- Hogyan tudom beállítani facebookon, hogy csak az lássa a képem aki az ismerősöm?
- Hogyan tudom törölni a facebookos bejegyzésem? sürgős...
- A facebook ismerőseim látják azt a hozzászólást, amit egy - általuk ismeretlen - ismerősöm videójához írtam?
- Hány hozzászólás érkezett a naplód bejegyzéseihez?
- Véletlenül elállítottam Facebookon, hogy ne lehessen látni, hogy éppen ki lett az ismerősöm.Hogy állítsam vissza, hogy lehessen látni?
- Hogy tudom Facebookon tiltani az összes ismerőst, hogy ne lássa a bejegyzéseim vagy ha hozzászólok dolgokhoz?