Magzatvíz lenne? (beszélgetés)
Hát nem tudom, nekem ezt mondták, azóta sincs szivárgásom, és minden rendben szerencsére. Egy másik fórumos csajszinak is repedt felül a burka, neki sem kellett szülnie.
Nekem azt mondták, felül repedt, nem nagy mértékben és napokon belül összeforr. (ez volt két hete lassan)
Örülök,hogy minden rendben van:)
Vigyázz magatokra,pihenj sokat!
Bocsi, teljesen megfeledkeztem a kérdésről itt. :)
Jól vagyunk, szerencsére nem történt komoly baj, felül repedt a burok, ahol összeforr.
Viszont rengeteg pihire lettem ítélve, és nagyon sok mindenre figyelnem kell. Nem emelgethetek, nem ülhetek sokat egy pózban, nem nyomhatom a pocakom.
Ha ezt mind sikerül betartani, akkor a terhesség további része zavartalan is marad. Nagyon igyekszem, már csak 5 hetünk van hátra. Egyébként mértek adatokat, Lili 2040 gramm.
Ha nem is a 40 hétig, de a 38.-at mindenképp szeretném ha egyben sikerülne kihúznunk.
Még egyszer köszönöm a segítséget, tényleg annyira elfeledkeztem róla, hogy feltettem a kérdést. Főleg a klubban és a naplómban vagyok aktív. Ne haragudjatok.
Nem vizelés, semmit nem csináltam közben, csak mentem befelé a konyhánkba. Nincs vizelési ingerem sem. Viszont az előbb megint éreztem ezt a folyó érzést. Megtöröltem, és megint nedves volt.
Már telefonáltam a Páromnak, úton van haza.
Vizelési inger nincs? nem tüsszentettél, vagy valami?
Ha nem szerintewm menj be ügyeletre, de ne gyalog!
34 hetesen előfordulhat.
Szerintem menj el a dokidhoz,jobb félni!!!
További ajánlott fórumok:
- Volt már valaki magzatvíz vizsgálaton?
- Milyen mikor elfolyik a magzatvíz? SOS nekem asszem...
- Kombinált tesztem szerint 1:12 az esély genetikai rendellenességre, így megyek genetikai UH-ra és magzatvíz-vizsgálatra. Volt így más is?
- Tegnap magzatvizet vizsgáltak nálam, mert nem jön a babóca. Mennyi ideig tartó és milyen mértékű vérzés normális utána?
- Hogyan csinálnak magzatvíz-vizsgálatot, ha arra kíváncsiak, hogy tiszta-e? Milyen érzés? Igaz, hogy beindulhat tőle a szülés?
- Lenne igény magzatvíz szivárgás figyelő betétre?