Mágnesterápiás gép! Ha valaki ismeri kérem segítsen! (beszélgetés)
2014. márc. 11. 14:48
Eladó egy darab eredeti, bontatlan, nem használt Impulser Pulzáló Mágnesterápiás készülék. Az eredeti ár feléért, 210.000 Ft-ért. érdeklődni:06-70-592-7977
5. nanettike
2013. dec. 21. 21:25
köszönöm remélem megfogadják majd a tanácsod én továbbitom:))
4. d7ba7bf7ff (válaszként erre: 3. - Nanettike)
2013. dec. 21. 00:25
Ha netán kiváncsi vagy a véleményemre, eléggé divat ez a mágneses cucc, nekem sajnos rossz előérzeteim vannak ezzel kapcsolatban, már ha csak a hamisítást is figyelembe vesszük. Én bemennék egy kristályboltba és vennék egy rózsakvarcot vagy egy hegyikristályt. Az szinte mindenre jó, mert az energiarendszert tölti fel, oldja a blokkot ahol kell és így eljutnak az életenergiák a problémás szervekhez.
Ebben a könyvben szépen lehet csemegézni:
3. nanettike (válaszként erre: 2. - D7ba7bf7ff)
2013. dec. 20. 09:56
nem nekem kell én sajna nem hiszek ezekben, de egy ismerősöm meg akarja venni és véleményt szerettem volna kérni..
2. d7ba7bf7ff (válaszként erre: 1. - Nanettike)
2013. dec. 19. 19:58
Mire kell neked a mágnesterápia?
1. nanettike
2013. dec. 19. 19:20
Elixor cégnek van valami mágnesterápiás gépe ha van valakinek tapasztalata róla kérem segitsen. köszönöm.
További ajánlott fórumok:
- Szülés után nagy maradt a hasam, aki tud, kérem segítsen nekem!
- Lányok, Asszonyok, kérem segítsenek! Feleségem 10 hetes terhes, most derült ki....
- Filmzenét keresek, segítsen, aki ismeri!
- Föggő-lengő bölcső, Adamo hinta kérdésem lenne.Akinek van ilyen vagy ismeri segítsen!
- Photoshopban segítsen, aki ismeri! Ha rajzolni akarok vele, eltűnt a kör alakú forma, csak a közepe van meg.
- Ha ismeri vki Nagy Amarillát légyszíves segítsen!A Mozogj velünk című dvd-n kívül van tőle más is?