Maga a szerelem! (beszélgetés)
A szerelem 25 éve talált Rám.
Szerelem volt elsõ látásra.
De akkor éreztem a legnagyobb szeretetet iránta amikor megszületett a kislányom.
Az érzéseink még a mai nap is ugyanazok.Számomra Õ a levegõ,és nem tudok nélküle élni.
hogy tudsz olyan fekete szivecsket tenni a vegere?
irdd meg leciii! koszi!
jó éjszakát!
legyen igazad :)
szio
"A szerelem hajtóereje a vágy, hogy egyek legyünk a másikkal, hogy feloldódjunk benne, hogy magunkévá tegyük, és hogy odaadjuk magunkat teljes mivoltunkban. A testi gyönyör a szerelemben nem cél, hanem eszköz a közös boldogsághoz.
Azért szeretkezünk, mert így kerülhetünk egymáshoz a lehető legközelebb, testünk összeolvadásával a szívünk, a lelkünk is egymáshoz ér. Ez a legtökéletesebb kapcsolat, ami férfi és nő között kialakulhat"
A férfi nővé válik, a nő férfivá - s mindketten eggyé lesznek, úgy, ahogy valaha csak az Istenben voltak egyek.
Ez az érzés háromszor kerített eddig hatalmába, de elképzelhető, hogy csak kétszer, mert az első olyan régen volt, hogy nem biztos, hogy szerelmet éreztem, vagy már nem tudok visszaemlékezni rá.
Tiszta szerelem: Egyszer volt, ekkor történt meg velem, hogy valaki legalább olyan fontos volt az életben, mint én. Vagy még nálam is fontosabb. Sajnos a viszonzás ellenére is keserédes mosoly ül az arcomon a történtek után. Igen, Aviátorként jobb volt dicsfényben ragyogni, mint ezen elmerengeni. Szerelem, mely egekig magasztalja a szexuális élményt, szerelem, mikor a másik öröme sokkal fontosabb, szerelem, mikor a másik bánata teljesen megérint.... és rájöttem, szerelem és igaz szeretet az, ami magáért lel viszonzásra és mely szabad, mint a madár, csak a láthatatlan kohézió tartja össze, ahol nincsen félelem, nincsenek kötelek, csak láthatatlan kötelékek. Már jó sok könyvet írtak erről az érzésről, de olykor nehéz az érzéseket szavakba önteni. De azért néha magunkba nézhetünk kissé.
Ti hogyan éltétek meg az igaz szerelmet?
További ajánlott fórumok:
- Mi jut eszedbe az előző szóról? Gondolkozzuk a szerelemben-párkapcsolatban.
- A szerelem halála....miért fordul el tőled az aki "szeret"?
- (CSAK) Idézetek - Szerelem, becsület, barátság, érzelem, csalódás, stb.
- Tiszteld magad - még ha a szerelem vak is
- Érezted már úgy magad, hogy egyoldalú a szerelem?
- Tudtok a "Nők Lapja Szerelem"-hez hasonló magazinokat ajánlani?