Tiszteld magad - még ha a szerelem vak is (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Tiszteld magad - még ha a szerelem vak is
És ha ők ketten a 17 éves csajjal tényleg boldogok?
És tényleg, milyen státuszban ébred nálad és főzöd neki a vacsorát? Együtt éltek?
Feleség is van?
Ha eltűröd, hogy mindig lesznek más csajok, akkor meg fogja engedni, hogy kiszolgáld. Ha neked ez jó, akkor hajrá.
majdnem minden nap velem ébred fel ez a pasi...én főzöm neki a vacsorát... én kötötk neki meleg sálat a nyakába.... mindenesetre én szeretem ezt a férfit és ő is sztem tudat alatt, de sosem vallaná be ezt nekem...
Tulajdonképpen milyen minőségben lakik veled, ha tudat alatt esetleg szeret?
Sziasztok!
Próbálom röviden... Kérlek segítsetek!!! Már régóta va egy pasi az életemben, de sajnos csak szeretői státuszban vagyok jelenleg...célom, hogy mielőbb rájöjjön végre, hogy én vagyok számára hoszútávon az igazi társ.... (megjegyezném, hogy a család is tud rólam és mindenki körülötte hülyének nézi, hogy miért nem velem van hivatalosan is... az apukája egyenesn imád....) a lényeg a pasi34 éves én 29...szerintem pont ideális a korkülönbség... viszont moost van egy 17 éves barátnője...ami lássuk be elég gáz.!!!! a pasinak (bocsi, hgy csak így nevezem, de egyszerűbb) szóval van egy félelme, hogy őt elhagyják... megcsalják stb... csak kérdezem én egy 17 éves lány nem fog 1-2 év után lelépni tőle? ilyenbe nem gondol bele a nagy okos fejével, hogy pont a fiatal kis naív csaj fogja majd később otthagyni...(sztem pont fordítva gondolkozik mint kéne... azt hoiszi egy fiatal kis szűz lány a biztos társ neki),ami a pikantériája a dolognak, hogy a pasi egy ismert színész... a kiscsaj pontosan erre van rákattanva... újságokban szerepelni... villogni vele...stb. .. de azt senki sem tudja hogy majdnem minden nap velem ébred fel ez a pasi...én főzöm neki a vacsorát... én kötötk neki meleg sálat a nyakába.... mindenesetre én szeretem ezt a férfit és ő is sztem tudat alatt, de sosem vallaná be ezt nekem... a lényeg, hogy mivel tudom h iszonyatosan parázik hogy majd egyszer elhagyják...nem őt akarom lebuktatni... mert én persze rögtön véget tudnék vetni ennek a kapcsolatának.... csak el kéne beszélgetnem a kiscsajjal meg megmutatnék neki 1-2 dolgot és máris ugrott a nagy híres szerelme.... viszont azzal én nem lennék előrébbb, mármint én ezt a pasit megszerezni akarom és megmenteni a kis tinilányoktól... és nem pedig magamra haragítani... ezért arra gondoltam, vhogyan el kell őt bizonytalanítanom a csajt illetően... hogy ő maga jöjjön rá, hogy a csaj meg fogja csalni nem megbízható stb... pesrze ezt úgy szeretném kitalálni, hogy ne én legyek a háttérben.... valakinek van esetleg vmilyen ötlete??? a csajt szeretném úgymond megbuktatni a pasi előtt... jöjjön rá, hogy én vagyok neki az igazi és ez a fiatal fruska csak ideig óráig... mert kinyílik a szeme... nem tudom mennyire érthető így nagyon nagyvonalakban a sztori.... remélem a lényeg azért kivehető belőle... és tudom-tudom én vagyok a hülye hogy mit akarok egy ilyen pasitól... de sajnos ez a fránya szerelem az ilyen... :S
Kedves Fórumindító,
jól tetted,h. lapátra tetted, mert ez a pasi sztem csak kihasznált. Igazad van,h. a tisztelet, önmagunk tiszteletével kezdődik és bizony kiterjed arra is,h. nem szapuljuk és elégedetlenkedünk a testünkkel, hanem elfogadjuk olyannak, amilyen vagy alakítjuk a kedvünkre, megelégedésünkre. De a megelégedésen van a hangsúly! Ha magammal szemben vannak elvárásaim, lehetnek másokkal szemben is (a párommal). A férfiaknak pedig nem a tökéletes nő kell, hanem az, aki úgy kezeli őket, mint akinek mind a 10 ujjára jut(na)! És ne gondoljuk,h. nem juthatna bármelyikünknek is min. 10 pasi :) mert a nő a mai világban tud létezni pasi nélkül is, de ffi csak a nő(ben) tudja megélni ffi dominanciáját és bár köves a ffi szív talaja, de ami megterem benne, arra a ffi gondot visel.
"a lany csikos bogarai egyut tud e elni a fiu potyos bogaraival"
ez nagyon tetszik, :-)
és milyen igaz
szerintem régen sem volt holtodiglan-holtomiglan szerelem :) csak akkor ez volt a szokás, vagy kényszer, hogy attól még együtt maradtak, legfeljebb félreléptek.
a legtöbb kapcsolatban hamar elmúlik a szerelem, kevés olyan szerencsés van, akik tényleg passzolnak egymáshoz. de szerintem nem is baj, ha valaki inkább szakít vagy válik, amikor kifulladt egy kapcsolat, ezekből is tapasztal, legközelebb jobban választ, és nem kényszerül olyan mellett élni sokáig, akivel már nem köti igazából semmi össze
azon lehet dolgozni, hogy két ember jól éljen egymás mellett, szerintem a szerelmen, szereteten nem lehet dolgozni. ugyanúgy elmúlhat minden ok nélkül is, mint ahogy születik minden ok nélkül :)
Nem hinem , hogy lene pasi aki nem nosulne. Mar csak azert sem, mert ahany notlen pasit lattam mind toprongyos , vagy ha nem is meszirol latszik, hogy nincs akiert figyeljen magara. Az is igaz, hogy legtobben eloszor jol kikalandozak maguk (jo resze uttana is).
Es az is igaz, hogy hamar valnak mert kiszeretnek egymasbol.Sajnos a legtobb hazasag alapja az onzes, a" szeretem magam , rajtad keresztul" es meg csak vegig sem gondoljak, hogy a lany csikos bogarai egyut tud e elni a fiu potyos bogaraival.
ne haragudj, de ez a pasi az elejétől kezdve más nőket is fűzögetett, nagyon nem is próbálta titkolni, ha minden kiderült menet közben. az, hogy te ezt kapcsolatnak hitted, meg egyáltalán leragadtál nála, az a butaságodat mutatja. remélhetően tanultál legalább annyit ebből, hogy ha egy pasi eltűnik, és nem téglával a fején, hanem egy nővel a lábai között, nem kezdesz vele újból és újból
a pasinak nem áldozatai vannak, csak olyan női, akik igazából nem számítanak, és lehet, mind ilyen butácskán áll hozzá, eltűrve és benyalva, hogy a pasi jön-megy és másokkal is szórakozik. mindenkivel annyit lehet megtenni, amennyit hagy...
További ajánlott fórumok:
- Mi jut eszedbe az előző szóról? Gondolkozzuk a szerelemben-párkapcsolatban.
- A szerelem halála....miért fordul el tőled az aki "szeret"?
- (CSAK) Idézetek - Szerelem, becsület, barátság, érzelem, csalódás, stb.
- Az első nagy szerelemre tényleg egész életedben emlékezel?
- Mi lehet a viszonzatlan szerelem karmikus oka?
- Érezted már úgy magad, hogy egyoldalú a szerelem?