Ma találkoznék egyik barátnőmmel, nagyon meg vagyok fázva,... (beszélgetős fórum)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
7. Lepkepillangó (válaszként erre: 6. - Violet18)
2023. máj. 16. 11:05
Szia!
Nekem például van egy barátnőm, aki normál megfázásnál - az esetek több, mint a felénél - összekap egy elég rendes felső légúti felülfertőződést és komoly problémái lesznek (pl. fülgyulladás, arcüreg gyulladás..stb.). Neki pl. nagyon kell figyelnie egy hülye náthára is. Persze, a barátai, kollégái tudják ezt, mindig figyelnek ilyenkor jobban.
A FI úgy kezdte, hogy nagyon meg van fázva, azaz nálam ez azt jelenti, hogy nem tüsszög egyet-kettőt, meg időnként fújja az orrát, hanem rendesen bedurrant a feje. Hát ilyenkor nekem mindenféle elgondolásaim vannak az ideális szabadidő eltöltésről, de a munka után haverokkal lógni pont nem tartozik közéjük. Ez mondjuk csak én vagyok, ez igaz :-)
6. Violet18
2023. máj. 16. 09:56
Ez egy megfázás nem kolera emberek 🤦♀️ ennyi erővel senki nem menne sehova még dolgozni sem ha náthás....
5. Gyuri87
2023. máj. 16. 06:19
Akkor biztos nagyon megfáztál,szánalmas ember vagy!
4. 94a06e9696 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2023. máj. 15. 21:30
Hú, de szeretnék a barátnőd lenni. Ja nem... :DDDDDDD
3. Myra
2023. máj. 15. 20:01
Ez nem etikus, ajánld fel neki, hogy döntse el akar e így is találkozni veled.
2. kalmanka511
2023. máj. 15. 15:31
csak tudasd vele is, hogy meg vagy fázva, had döntse el ő, hogy akar-e veled találkozni.
2023. máj. 15. 15:31
További ajánlott fórumok:
- Féltékeny vagyok nagyon a barátomra, tesztelem...
- Mit tegyek az alábbi helyzetben? El vagyok keseredve nagyon, mert úgy érzem, nem tudok már megbízni állítólag istenhívő emberekben...
- Terhességi teszten nagyon halvány a csík. Terhes vagyok?
- Szakítás után egy évvel találkozni hívott, dicsért hogy milyen szép vagyok, meg is írta utána, azóta mégsem keres
- Kegyetlen vagyok a barátnőmmel, de nem direkt. Mindig...
- Nagyon jól elvagyunk és együtt, a volt barátnőmmel.