Ma megpaskoltam mérgemben kisfiam popójat, mert kakis pelus... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Szégyelld is el magad.
Soha, de soha nem ütünk/paskolunk/mindegyhogyhívjuk gyereket. Ez a gyengeség jele a szülőnél, saját indulatok levezetése.
Egyik kisunokám feltűnően szerette a reklámokat, a pelenkázást viszont nem. Kitalálták, hogy bekapcsolják a Tv-t és reklámok alatt cserélik a pelust.
Ettől kezdve a kicsi szájtátva nézte a műsort, a lányom meg nyugodtan tisztába tette.
Biztos tanul az esetből a kis komisz, és ez a forgás többet nem fordul elő.
Mennyi idős egyébként ez az elvetemült lurkó?
Én pelenkázás közben mutogatós gyerekdalt énekeltem (Nád a házam, Így ketyeg az óra...),így próbáltam háton tartani a babát. Még így is néha vissza kellett fordítani. A babáknak hatalmas a mozgás-igényük...
A 4. gyerekünket a feleségem a végén már talpon állva pelenkázta.
A popó paskolás babáknál nagyon nem helyénvaló.Érezniük kell a szeretetet, s a bizalmat nem szabad megtörni. Mi később is inkább sarokba állítottuk őket, ha büntetést érdemeltek.
Sok türelmet a gyerekneveléshez, -gondozáshoz, és jó egészséget az egész családnak!
További ajánlott fórumok:
- Segítsetek a kisfiamon!
- A kisfiam látja a szellemeket! Illetve, nekem is olyan furcsa érzéseim vannak! Várom, akiknek volt hasonló tapasztalata, vagy hisz ebben
- Kötelező megkezdeni az iskolát, ha a kisfiam jövő augusztusban betölti a 6. életévét?
- 16 hónapos kisfiam még soha nem aludta végig az éjszakát. Most már van, hogy 2óránként ébred, hogyan szoktathatnám le?
- Beteljesült álom! Kisfiam CSUsSZanása :-)
- Hogyan küzdjem le a túlérzékenységemet? Könnyen elérzékenyülök, sírva fakadok akár mérgemben is.Ha igazságtalanság ér, sírós lesz a hangom.