Ma jött haza a füstről a kolbász. Be fogunk zabálni! (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
21. Józsibirka (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2023. dec. 26. 08:56
Az jó!
20. lolita2112
2023. dec. 26. 08:55
jol elszoktam mar az ilyesmi "disznosagoktol".de azert eszembe jut mindig,hogy decemberben sok magyar hazban disznot olnek es ami sok finomsaggal jar!
19. Napsugár8 (válaszként erre: 14. - Fórumnyitó (anonim))
2023. dec. 4. 14:17
Nekem megülte a gyomrom, még másnap is fájt. Persze nem vagyunk egyformák. :))
18. Biciklis_ (válaszként erre: 17. - Levarosbukta)
2023. dec. 4. 09:56
Nem láttad, hogy nem a fórumindítónak írtam?
17. levarosbukta (válaszként erre: 5. - Biciklis_)
2023. dec. 1. 12:26
Én nem olvasom hogy sütni akarja! De mi is szoktunk füstölt kolbász sütni, főleg tojás alá!
16. eunuch (válaszként erre: 14. - Fórumnyitó (anonim))
2023. dec. 1. 12:25
Még élsz, ezek szerint semmi. :D
15. Biciklis_ (válaszként erre: 6. - Icuska538)
2023. dec. 1. 10:35
Igazad van, mindent lehet,ha te azt akarod.
14. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 12. - Alnisa)
2023. dec. 1. 08:52
Milyen baj?
13. Alnisa (válaszként erre: 5. - Biciklis_)
2023. dec. 1. 08:06
Frissen lehet, mert olyankor még elég nyers. Amikor szárad, akkor már nem szokás.
12. Alnisa
2023. dec. 1. 08:05
Mondjuk rögtön füstölés után nagyon nem szabad enni a kolbászból, mert elég nagy baj lehet belőle. Ki kell szellőztetni, ezt a füstölő is elmondja! Persze megkóstolni meg lehet, de nem bezabálni belőle!
11. lolita2112
2023. dec. 1. 07:55
egeszsegetekre!
10. birebora
2023. dec. 1. 06:32
Jó étvágyat!:)
9. Törpilla
2023. dec. 1. 05:53
Egészségetekre!
8. apeeng
2023. nov. 30. 22:14
a füstölőből kivett, még nagyon puha kolbásznak nincs párja...vadkovászos savanyúkenyérrel maga a csoda.
7. Myra
2023. nov. 30. 21:03
Hú, de finom lesz.
6. Icuska538 (válaszként erre: 5. - Biciklis_)
2023. nov. 30. 20:45
Én szoktam
Fincsi. Sózott szalonnával. Savanyított káposztával.
5. Biciklis_ (válaszként erre: 4. - Shukran)
2023. nov. 30. 20:35
A füstölt kolbászt nem szokták sütni. Szerintem.
4. Shukran (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2023. nov. 30. 19:22
Jó étvágyat hozzá!
A frissen füstölt kolbásznak olyan finom illata van, hogy kenyerezni lehet rá.
Egy pohár vörösbort meg mellé kell gondolni, az nem árthat meg.
3. Nikice
2023. nov. 30. 19:17
Ilyenkor a legfinomabb számomra. Almával, sajttal, héjában sült burgonyával.
2. bozsu55
2023. nov. 30. 18:59
Szerintem ti hoztátok haza.... Bilagit legyen elérhető közelségben.
Jóétvágyat. Több nap mint kolbász!
2023. nov. 30. 18:59
A vallomás: "Ma jött haza a füstről a kolbász. Be fogunk zabálni!"