Mitől savanykás ízű a kolbász? (tudásbázis kérdés)
Köszi a választ. Megnézzük a készlet ami van milyen.
30 éve is talán a szüleim csinálták, tini voltam akkor, és sajna nem érdekelt.
Van kert, azt sejtem érdemes lenne egy ilyen helységet kialakítani. Még úgy is hogy frissárút a hentesnél megvesszük. Bizalmatlan vagyok, nem hívnék böllért, és nem lenne olcsóbb akkor se.
Az akacfa-fureszpor a legjobb;
az illatarol erezni;
ahol van bukk, az is jo, mert kemenyfa.
Fustolni is tudni kell... kulon tudomany.
Mostmár nagy levegő-kifúj.
De tanultál, többet ilyet ne egyél, légyszíííí
Szerintem is lehet romlott.
Ha nincs hányás, hasmenés, rosszullét 24 órán belül, akkor minőségi gond, vagy csak szerencse. :D
Csak akkor átverés, ha tűz, haszén fölött grillezettnek árulják, mert egyébként a grilezés ma már csak a sugárzó hőn sütöttet jelenti.
A serpenyőben sült és a grillezett különbsége a laikus szemnek is felfűnik. Mint fűszer nem minőségi hátrány, hanem egy olyan íz belecsempészése, amit nem lehet másként belevinni.
Ha reggelig semmi, akkor tuti nem lesz már gond!
De ne figyelgesd egész éjjel, aludjál te is!
Nem tudom hova rakni az egyel ezelőtti választ.
Folyékony füstös pácolba lehet tenni húst, vagy sütés előtt a közvetlenül fűszerezni vele. Az állag beli eltérést leszámítva le lehet másolni a grillezett húst, amikor szintén nem járja át a hús egészét a füst.
További ajánlott fórumok:
- Fogyni szeretnél? Akkor vacsorára sült kolbász és füstölt szalonna lesz.
- Mennyibe kerül a Mc Donald's-os kolbászburger?
- Több vasat a tűzben... csak le ne égjen a kolbásza
- A rozskenyérnek miért van savanykás íze?
- Igazán finom téli kovászos uborka receptre lenne szükségem. Olyat keresek, ami finom savanykás lesz! Tudtok ilyen receptet?
- Melyik mostanában kapható almafajta savanykás?