Lúdtalp műtétje volt-e valakinek? Tapasztalatok érdekelne. (beszélgetős fórum)
Ez a lúdtalp műtét engem is érdekelne, harántboltozat süllyesdés miatt.-
Tapasztalat valaki részéről, milyen típusú mátéte van?
Érdekelne ha nem baj hogy neki milyen típusú műtétet mondott a doki, csavaros rögzítést vagy mást?
Mert a csavaros rutin műtétnek számít, csak az érzéstelenítő húzza el de a műtét nekem 15-20 perc volt
Nekem volt, mindkét lábamon.
Szeretném azt írni hogy tök jó volt utána de nem. Nem tudom milyen típusú műtétje lesz a lányodnak, én csavart kaptam a bokámba. Előre is megnyugtatlak, hogy kb 1000 emberből eggyel ha ez történik. Nekem eltört a csavar a lábamban. csak az egyik felét tudták kiszedni.A másik lábamnál magam sem tudom mi volt a baj a lényeg hogy nem jól reagált. Fájt, csak a külső lábélemen tudtam menni, kikelett szedni a csavart.
Nektek sok sikert!!!
20 éves lányomnak egyre rosszabbodik a lába, tartok tőle hogy műtétre lesz szükség...deformálódott a bokája, talpa, sarka, ha hosszabb ideig áll vagy jár, bekékül a lábfeje.
Oké, lehet vádolni hogy miért jutottunk idáig, miért hagytam. Azt hittem, majd változik ha sportol vagy ilyesmi, de csak rosszabb lett. Jártunk több ortopéd orvosnál, vettünk spéci lúdtalp-betétet, de semmi sem segített.
Mostmár állómunkát sem tud végezni.
Olyanok tapasztalata érdekelne, akik átestek ezen a komoly műtéten, segített-e, mennyire volt nehéz a felépülés?
További ajánlott fórumok:
- Elveink, no meg a tetteink... Érdekelne minél több vélemény
- Használt-e már valaki Visanne gyógyszert endometriózisra? Érdekelne minden, mellékhatások, meggyógyult-e, visszajött-e, hogyan kell szedni..
- Alternatív gyógymódok minden testi, lelki bajra. Akit érdekelnek a hasonló dolgok jöjjenek beszéljünk erről...
- Epekő műtétje volt-e már valakinek Kecskeméten?
- Garatciszta műtétje volt-e valakinek?
- III fázisú gyógyszertesztelésen volt-e valaki? Jó és rossz tapasztalatok érdekelnének!