Lombik alatt Medrol szedése? (tudásbázis)
Köszönöm🥰🥰
Kívánom, hogy minél hamarabb teljesüljön nálatok is ez a csoda🥰
Nekem 7 lombikom volt, abból sajnos 3 vetéléssel végződött a 7 és kétszer a 10.héten...ezek után derült ki, hogy magas az NK funkcióm, tehát az immunrendszerem megtámadja az embriót. Ezért segít a magzat megtartásában, mert legyengíti az immunrendszert ahhoz annyira, hogy ne kezdjen a baba ellen dolgozni
Immunológussal csináltunk egy medrol kúrát, utána visszamérettem az NK funkciót és mivel levitte az értékeket a normál tartományba, így ez maradt a kezelési tervem.
Én így szedtem beülti után:
12 hétig 16mg, 16.hétig 12mg, 20.hétig 8 mg, 24.hétig 6mg, 28.hétig 4mg, 32.hétig 2mg... Havonta voltam kontrollon az immunológusnál.
39+2 hétre császárral született a kisfiam 3350gr, 52 cm és 10/10 APGAR-ral, teljesen egészségesen.
A Kaldyum nagyon fontos, szerintem érdemes lenne rákérdezni az orvosodtól...
Az a baj, hogy egy belgyogyasz adta. Nem lombikos. Azért bizonytalanodtam el. Bár jeleztem hogy lombikon veszunk részt.
Köszönöm megnyugtato szavaidat
Szia. Köszönöm kicsit megnyugtattál.Nem immunológiai probléma miatt kaptam hanem van egy autoimmun betegségem 😔 Csak gyomor védőt kaptam mellé Kaldyumot nem.
Akkor az én adagom nem is olyan sok ahhoz képest. Lombik kérdésnél 1 hétig 4 mg majd 1 hétig 8 mg majd 16 mg. Pozitiv tesztig. Utána ugyan így csökkentve egészen 4 mgig amíg nem leszek 16 hetes. Legalábbis ez az elképzelésük.
Igyekszem nem elolvasni legközelebb a betegtajekoztatot de mégiscsak ott bujkál a kisördög.
Mindenhol azt olvasni hogy erős gyogyszert terhesseg alatt ne...
Nem született kis súllyal a pici?
Igaz hogy segít a magzatmegtartasban is?
Szia, én lombik előtt 1 hónappal kezdtem szedni 32mgt, amit a beültetéskor már 16mgre csökkentettünk, ennyit szedtem a terhesség 12. hetéig, és utána nagyon lassan építettük le, a 32.héten hagytam abba, akkor már csak 2mgt szedtem.
Nekem nem okozott mellékhatásokat, de nagyon oda kell figyelni a cukor értékekre, mert azt nagyon befolyásolja.
Fontos, hogy Kaldyumot és gyomorvédőt kell hozzá szedni, és folyamatos legyen az immunológusi kontroll.
Teljesen egészséges a kisfiam, semmi baja nem lett a gyógyszertől.
A betegtájékoztatót meg felejtsd el😊arra mindent ráírnak, egy dologra jó csak, hogy folyamatosan parázzon az ember lánya.
Sziasztok!
Más is szedett lombik alatt medrolt? Mitől meddig kellett szednetek? Mekkora mennyiséget? Elolvastam a betegtajekoztatot lehet nem kellett volna...
Kicsit aggaszt, jó lenne olvasni hogy mások is kaptak és mekkora mennyiséget.
További ajánlott fórumok:
- Vitamin szedése terhesség alatt
- Terhesség alatt Merckformin szedése?Tapasztalatok, vélemények?
- Elképzelhető, hogy terhesség alatt az Elevit szedése fokozza a hányingert?
- Terhesseg alatt betaloc szedese.
- Normaflore szedése alatt, tapasztalt valaki mellékhatásként lázat?
- Sotret/Aknenormin/Roacuttan gyógyszer szedése alatt lehet tetoválást csináltatni?