Lisztmentes piskótatekercs recept

Piskótához:
6 db tojás
5 ek porédesítő
2 ek kakaópor (cukrozatlan!)
csipet só
Töltelékhez (jelent esetben):
1 cs vaníliás pudingpor
ízlés szerint édesítőszer
5 dl tej
cukormentes lekvár
A Lisztmentes piskótatekercs elkészítési módja:
Tojásokat szétválasztjuk. A fehérjét kemény habbá verjük. Mikor kemény, hozzáadunk 3 ek porédesítőt. A sárgáját kikeverjük a kakaóporral és a maradék (2 ek) édesítőszerrel. Összeforgatjuk őket. Sütőpapírral bélelt, közepes méretű tepsiben megsütjük. Közben elkészítjük a pudingot, és kihűtjük. Mikor kész a piskóta, rácsra borítjuk, megkenjük lekvárral, rátesszük a pudingot, és hosszába feltekerjük
Kategória: Szénhidrátcsökkentett ételek receptjei
A receptet beküldte: c9aa38264e, 2011. aug. 24. 19:43
A lisztmentes piskótatekercs elkészítési módja és hozzávalói.