LH teszt értékelése (tudásbázis)
Nagyon kedvesek vagytok, és köszönöm a bíztatást. Igyekszem nem túl sokat aggódni, de elég nehéz kibírni. Azt nem értem, miért ilyen türelmetlen az ember lánya, ha babát szeretne.
Köszönöm Nektek! :)
Szia! E L V I L E G a pozi teszt napján és az utána való nap "kell" együtt lenni a nagyobb siker érdekében. De szerintem az LH teszt inkább csak egy útmutatás, mintsem konkrét eredmény. Rengeteg mindentől függ, az, hogy perpill sikerül-e pozitív eredményt produkálni. Szerintem ami fontos, hogy ha erőteljes erősödés mutatkozik (akár több nap alatt) a teszten, akkor valószínűsíthető a pé... Nha de most hogy konkrétan az mikor következik be, azt nem lehet belőni. Illetve ha hamarabb voltatok együtt, az is ad esélyt, hiszen az X kromoszómás hímivarsejtek tovább életképesek, és amúgy is, kell némi idő, hogy eljussanak a célba...
Lényeg: ha valaki próbálkozik babával, akkor van is esély rá! Ne görcsölj rá (tudom, könnyű mondani, nekünk is egy év volt összehozni a kis pocaklakónkat), és higgy magatokban!
Szia!
Ha a 15. napon volt LH csúcs, akkor az azt jelenti, hogy a köv. 24-36 óra múlva megreped a tüsző. Elvileg a pozi napon, és a köv. negatÍv napon "kell" együtt lenni, de mivel a "kiskatonák" 72 órán keresztül életképesek benned, és várakoznak, ezért van rá esély, hogy sikerülhet.
Drukkolok!
További ajánlott fórumok:
- Teszvesz! Szerinted is jár "ezért" negatív értékelés?
- Egy volt kapcsolat értékelése utólag
- Vaterán mennyi negatív értékelést "kell" begyűjteni ahhoz, hogy valakit töröljenek? Létezik ilyen egyáltalán?
- Van aki szakmabeli, és ismeri a Szondi tesztet?Mit lehet tudni az értékelésésről?
- Kitöltöttem egy önismereti tesztet és az értékelést személyesen szeretnék elmondani. Bízhatok benne?
- Hol lehet a neten angol tudasszintet felmero tesztet talalni (ahol ertekeles is van)?