Levél egy dohányosnak magyarórára?(bővebben lenn) (tudásbázis)
Nem lakáskasszára gondolok. Három hónap alatt összehozott annyi pénzt, hogy elvégzett két tanfolyamot. Az egyik egy tőzsde, a másik ingatlanbefektetés. A tanfolyamok elvégzése után elkezdte először kicsibe, majd komoly összeggel a tözsdét. Ingatlan tanfolyamon meg megtanulta, hogyan vegyen és adjon bérbe úgy ingatlant, ingatlanokat, hogy neki alig kerül pénzébe.
De egyébként az interneten már lehet űgy is pénzt keresni, hogy csak az idődet, és a munkádat teszed bele.
Te jó Ég! Gyere szépen át a "dohányzás-leszokás" fórumra, majd ott helyrerázzuk a meszet! :)))
Csupa aranyos ember segít ott egymásnak, passzolnál a körbe... :)))
Én elszoktam mondani egy ismerős esetét, aki azáltal, hogy leszokott a dohányzásról abból a pénzből elérte azt, hogy mostanra a pénz dolgozik helyette, és Ő azt csinál amit akar.
Mindzt nem egészen 5. év alatt érte el.
Egyébként szüksége is volt rá, mert az építőiparban dolgozva, elég sok nyavaját szedett össze.Leszokott az italról is, ami szintén az építőiparosok védő szentje. Azóta a lelkem éli világát.
ezt az ár dolgot a legegyszerűbb sulykolni a "dohányos ismerősbe"
szimplán azt fejtegetném, hogy az ember megnézi, hogy melyik az olcsóbb szalámi, meg sajnálja a pénzt mondjuk a drága sajtra, és veszi az ótvar növényi förtelmet... (csak hogy a kajáknál maradjunk, és ne menjek bele a ruhákba, ne adj isten a gyereknek valami játék, apróság, amiért sír és arra NINCS)
de napi 5-600 pénzt simán elszív... vagy mennyi most egy doboz cigi.
vannak ötletek... majd megdöglök egy szál cigiért... 22 hónapja nem gyújtottam rá... de még mindig a táskámban hordom az utolsó fél dobozzal...
én sem cigiztem még soha,és nem is tervezek.:)
de milyen ötleteiket vannak,hogy tényleg személyes legyen?
Hát, én erről több oldalt tudnék írni:)
Soha egy napig sem dohányoztam, és hálát adok (ki másnak, csakis magamnak) hogy soha nem szoktam rá...
Magyarórára egy a4-es oldalas levelet kell írni egy dohányos ismerősömnek címezve,hogy miért szokjon le róla,mik a káros hatások,milyen módszerek vannak..
Inkább személyesnek kell lennie,mint tudományosnak,és azt mondta a tanár,tegyünk bele valami egyedit is..
Hogyan fogjak hozzá?
További ajánlott fórumok:
- Alsó szomszéd nem bírja elviselni a gyerekemet, mit tegyek? bővebben lent
- Barátom azt mondja rám, hogy irigy vagyok. Tényleg? Pénzügyi dolgok. Bővebben lent írom
- Mi az, amivel a párod kiveri a biztosítékot nálad? Bővebben lent...
- 18 napja késik, 2 negatív teszt, bővebben a hozzaszólásban. Új vagyok kíméljetek :)
- 14M lakásért 12M ajánlok. Szerintetek? Bővebben...
- Ha rákényszerül, melyik rosszabb egy passzív dohányosnak: ha a száján vagy ha az orrán szívja be a füstöt?