14M lakásért 12M ajánlok. Szerintetek? Bővebben... (beszélgetés)
Mondd meg neki, hogy jó, akkor Te is nézelődsz még egy kicsit, mert neked nem sürgős annyira, és úgy hallottad nagyon olcsón adnak jó lakásokat mostanában!
A mai világban nem nagyon ugrálnak a vetélytársak! Egyébként meg ez nem így működik, hogy ugyanannyiért kell eladni egy lakást, mint a másikat megvenni! Gondolom, a másik neki jobban tetszik valamiért! Akkor meg miért érne ez ugyanannyit?! Ha ezt nem adja el, akkor meg nem tudja egyáltalán megvenni a másikat. Én annó 1,5 évig árultam a lakásom, pedig akkor még nem is volt ennyi bedőlt hitel!
drukkolok!
majd írjál mik a fejlemények!
Én is így gondoltam,bár már az elején mondta,hogy kevesebbért
nem akarja adni,mint amiért Ő veszi.Így talán sürgős,nincs ideje vevőket keresgélni+jelenleg apukája lakik ott,így lakottan kellene mutogatnia
Jó lenne tudni,van-e vetélytársam..
ha megegyezett a házról, amit venni akar, nagyjából nyert ügyed van.
12M -nál nagyobb összeget nem tudsz kifizetni.
mondd meg neki.
Milyen hülyeség ez a +1 M 2 éven belül? Az akkor is 13 M! Neked meg +50 eFT/hó majdnem! Na ne már!
Mondd meg neki, hogy összesen 12 M, és kész! Ha nem, akkor keresel mást! Találni sokkal könnyebb, mint eladni valamit!
Ajánlat:12M most,1M két éven belül..szerintetek?ő már megegyezett a házról,amit venni szeretne.
Nekem a 12+1nem vállalható,hogy kezdjek hozzá?A 12+0,5 esetleg...Ez most blöff részéről?
Medig feszegethetem a húrt?
Az eladó most hívott,hogy egyenlőre ne kötelezzem el magam.Amúgy ma is néztem egy lakást,de szerencsére ráérek
Részemről lezárva! Nem vagy partner a kommunikációhoz!
Elég rossz a stílusod! Gondolom, a való életben is! Rossz lehet Neked így élni!
Ha nem tetszik akkor ne reagálj rá!!!!
Inkább nézd meg, hogy a "szólnák" szót hogy mondják helyesen!
Elég érdekes a stílusod! Eddig nem ilyen stílusban folyt itt a társalgás!
Mi vagy, ingatlan ügynök?Képzeld tisztában vagyok vele:P
A lakás árát a kereslet-kínálat szabja meg! Mostanság a kereslet elég gyatra, a kínálat pedig nagyon nagy!
Ennyi alku majdhogynem mindennapos dolognak számít a mai lakáspiacon.
Egyszerre 2 millát lealkudni?Én sem szólnák!:P
Jó pár utcával odébb van,de itt a Wekerlén viszonylag egyenlakások vannak...48-50nm,4-6-12 lakásosak,ugyanolyan beosztással.
Nagyon ritka a külön bejáratú szobás,ezért is tetszene.Eddig nem szóltak,mi lesz
Hogyhogy az "ikertesóját" láttad? Nem gyanús, hogy ott mindenki árulja a lakást?
Azért az egybe nyíló szobák nem túl praktikusak. Esetleg úgy, ha valahogy le tudod választani egy kis előszobával egymástól őket. (ilyenre is láttam példát)
Megnéztem,12,1M az irányára ami még szóba jöhet,de konvektoros és egymásba nyílnak a szobák-amúgy szép.
A kiszemeltem "ikertesóját" is láttam,cserépkályhásan,linóleumosan 12,6 irányáron.
Szakemberrel mindenképpen megnézetem,ismerősöm,tuti korrekt és alapos
Igaza van! Minden vevő legyen zsugori!! :) :)
Te egy zsugori,kizsákmányoló vagy!:))
szia,ne feledd ,te vagy jobb helyzetben..venni könnyebb mint eladni, te válogathatsz.Én 11,6-ot ajánlanék,hogy legyen pénzem festeni,1-2 új bútor,meg sokminden lesz amire előtte nem is gondoltál.Én csak emeletit vennék.Utcai ablakok vannak,milyen a kilátás? Kérdezd meg mikor lett felújítva,vezetékek,csövek....sok szerencsét.
További ajánlott fórumok: